De Houttuin fase 2, Woerden

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De Houttuin fase 2

De inschrijving is gesloten en de belangstelling was overweldigend. De gesprekken met de gelukkige kandidaten zijn begonnen. Ben je ook nog geïnteresseerd, meld je dan aan als belangstellende via de projectwebsite en dan kom je op de reservelijst.

De Houttuin zal worden ingericht als een soort campus met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken met veel groen en water. Je kan hier dus heerlijk even buiten gaan wandelen of gewoon even zitten en een praatje met je buren maken. Wil je even een terrasje pakken of winkelen? Geen probleem, het stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten wandelen. Daarnaast is het treinstation op 5 minuten loopafstand waarmee je binnen een kwartier in Utrecht of Gouda bent. Je auto kan je parkeren in het parkeergebouw om de hoek.

De Houttuin krijgt niet voor niets zijn naam. In het gebied is er veel aandacht voor de biodiversiteit. Zo worden er nestkasten voor vogels en vleermuizen aangebracht en door het aanleggen van bomen en struiken en mossedum dakbedekking is er opvang van het hemelwater en helpt het tegen hittestress. Dit maakt het aangenaam wonen in De Houttuin.

Uiteraard zijn de appartementen ook erg duurzaam. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. Ook op het gebied van energie zijn de appartementengebouw op de toekomst voorbereid. Verwarming en koeling gaat via aansluiting op een collectief warmte-/koudeopslag systeem en is er warmte terugwinning uit ventilatielucht. Daarnaast hebben de appartementen een goede isolatie en luchtdichtheid.

De koopappartementen in gebouw B bestaan uit twee- en driekamer appartementen variërend tussen de 60 m2 en de 85 m2 GBO. Alle appartementen hebben standaard een keuken en luxe tegelwerk- en sanitair. Voor extra opbergruimte is er een inpandige berging in het appartement en kan je je fiets kwijt in de algemene fietsstallingsruimte.

Bij Homestudios kan je je badkamer, keuken en persoonlijke meerwerkwensen kiezen. Daarnaast biedt Homestudios je ruime keuze en advies in vloerafwerking, wandafwerking, raamdecoratie en meubels, verlichting en accessoires . Dit alles onder een dak in het hypermoderne Experience Center te Utrecht waar elf volledig ingerichte woningen te zien zijn.

De verkoop van gebouw B (fase 2) is gestart.
Lees verder...

Nieuws over De Houttuin fase 2

21-05-2021

Inschrijven voor De Houttuin fase 2 nog mogelijk!

Heb jij je al ingeschreven voor één van de 42 ruime 2- en 3-kamerappartementen van De Houttuin fase 2 in Woerden? Je hebt nog enkele dagen de tijd. De inschrijving sluit op maandag 24 mei a.s. om 23.59 uur.


Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Hofpoort Ziekenhuis
40 m
Bushalte Stadhuis
255 m
Bushalte Station Zuidzijde
356 m
Treinstation Woerden
432 m
Bushalte Station
498 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Jan de Bakkerschool
806 m
Bibliotheek De Beuk
840 m
Wilhelminaschool
981 m
Margrietschool
1.04 km
Kalsbeek college
1.1 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
559 m
Albert Heijn
579 m
Vodafone
638 m
Zeeman
728 m
C&A
740 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Hofpoort
134 m
Sint Antonius Ziekenhuis
138 m
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
1.25 km
Service apotheek Rubensstraat
1.46 km
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
5.39 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Woerden

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »

De Houttuin fase 2

Is een ontwikkeling van:

Bam Wonen