Het Havenhuys, Alphen aan den Rijn

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Het Havenhuys

Appartementen met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek.

Het Havenhuys. Het is heerlijk wonen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. Met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om hoek.

De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven, is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-winkelgebied met een mooie recreatiehaven.

In Het Havenhuys komen 30 appartementen en 4 penthouses. Stuk voor stuk smaakvolle woningen die het karakter van De Baronie met zich meedragen. De industriële uitstraling van de voormalige fabriek is gecombineerd met een stijlvol woonconcept. Zo beschikken alle appartementen over een royaal balkon en/of terras met een uitstekende zonligging en zicht op de haven.

De appartementen beschikken over een balkon en/of terras met een perfecte ligging op het zuidwesten, waardoor u al vroeg in het jaar buiten kunt zitten en ‘s zomers heerlijk tot zonsondergang van de zon kunt genieten.

Royale berging
Uw royale berging bevindt zich in de stallingsgarage, die half verdiept onder het gebouw is gelegen. Hier kunt u zowel spullen als uw fiets(en) en/of scooter(s) in opbergen.

Altijd parkeerplek
Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de stallingsgarage zodat u altijd uw auto kwijt kunt. Ook voor visite zijn er rondom het appartementengebouw genoeg parkeerplekken aanwezig.

Luxe keuken
Elk appartement is voorzien van een luxe keuken inclusief alle apparatuur van hoge kwaliteit. Met een oven, magnetron en kookplaat zet u in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel en ruimt u de vaat weer snel op in uw vaatwasser. De keuken wordt geplaatst na oplevering van uw appartement om beschadiging te voorkomen.

Moderne badkamer
Uw ruime badkamer heeft mooie, grote tegels en is ingericht met luxe en prachtige sanitair. U bent vrij om uw eigen badkamer- en toiletinrichting te bepalen
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: