Boskoop - Waterrijk kavels

Vrije kavels, u kunt de woning geheel zelf laten ontwerpen en bouwen!

Thuis komen na een dag hard werken en dan de mogelijkheid hebben om aan het water voor het eten, nog even een glas wijn te drinken en tot rust te komen. Dat kan straks in de nieuwe woonwijk Waterrijk in Boskoop. Deze nieuwe woonwijk zal ontstaan op loopafstand van het dorpshart van Boskoop, zodat u ook nog eens dicht bij de diverse voorzieningen zit als winkels voor de dagelijkse boodschappen en scholen. Karakteristiek voor deze nieuwe woonwijk is het behoud van het oorspronkelijke slagenlandschap: langwerpige akkers omringd door sloten. Daardoor krijgen de meeste woningen een tuin aan het water. De wijk krijgt veel speelplekken en parkeerhavens omgeven door groen. Dankzij het uitgekiende verkeersplan gaat veiligheid en bereikbaarheid hand in hand.

Kinderen kunnen veilig spelen in beschutte, verkeerluwe zone's en tegelijkertijd rijd je gemakkelijk de wijk in naar je eigen huis. Het hart van de wijk is een fraaie waterpartij. Een deel van een voormalige kwekerij wordt een park met speelvoorzieningen. Ook krijgt de wijk een brede school met een basisschool en diverse andere wijkvoorzieningen.

Ruimte, water en groen
Karakteristiek voor de wijk is het behoud van het oorspronkelijke slagenlandschap; langwerpige akkers omringd door sloten. Daardoor krijgen de meeste woningen een tuin aan het water. De wijk krijgt veel speelplekken en parkeerhavens omgeven door groen; elke straat of buurt heeft een eigen plantsoen. Dankzij het uitgekiende verkeersplan gaan veiligheid en bereikbaarheid hand in hand. Kinderen kunnen veilig spelen in de beschutte, verkeersluwe zones en tegelijkertijd rijd je gemakkelijk de wijk in naar je eigen huis. Het hart van de wijk is - hoe kan het ook anders in Waterrijk - een fraaie waterpartij, in de vorm van een bliksemschicht. Een deel van een voormalige kwekerij wordt een park met speelvoorzieningen. Ook krijgt de wijk een brede school met een basisschool en diverse andere wijkvoorzieningen.

De foto's zijn toegevoegd om de sfeer te proeven van Waterrijk Boskoop.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Boezemlaan
146 m
Bushalte Zijde
227 m
Treinstation Boskoop
407 m
Bushalte Parklaan
425 m
Bushalte Wilhelminalaan
442 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Dorpsschool De Bron
3.63 km
De Wereldwijzer
4.99 km
Het Vianova
5.02 km
De Verrekijker
5.04 km
OBS De Vroonhoeve
5.04 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Aldi
551 m
Rabobank
610 m
Hoogvliet
970 m
VVV
1.11 km
Lidl
1.59 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandarts praktijk
787 m
Apotheek West-Gouwe
3.05 km
Apotheek Waddinxveen
3.78 km
Kring-apotheek Van den Dries
4.22 km
Kring-apotheek Hazerswoude
4.72 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Woerden