Koopprijs

Van € 1.189.500

Aantal woningen

1

Woonoppervlakte

238 m2
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
537 m2

Omschrijving

HERTOG
Vrijstaande hoekvilla met kapaccent.

In deze vrijstaande hoekvilla komt het gevoel van vrijheid vanzelf, zeker wanneer u iedere ochtend buiten de natuur hoort ontwaken! Van dit type is slechts 1 beschikbaar. Deze hoekvilla is solitair gelegen en uniek vormgegeven door het mooie kapaccent. De zijuitbouw over alle verdiepingen zorgt ervoor dat u, naast een vrij uitzicht, ook een zee aan ruimte heeft in deze villa. De villa heeft een riante woonkamer en maar liefst zes slaapkamers.

Deze villa heeft een breedte van 7,5 meter en een woonoppervlak van ca. 238 m2, het kaveloppervlak is maar liefst ca. 537 m2. Vanuit de riante woonkamer stapt u zo de heerlijke tuin in, waar u op een mooie zomeravond uitkijkt over het omringende groen en water. Een uitzicht dat elke dag weer anders is. U ervaart hier iedere dag een vakantiegevoel.

Rondom uw woning heeft u alle ruimte. De extra brede achtertuin is gelegen op het zuiden, waardoor een lekker drankje in de (avond)zon binnenkort tot uw dagelijkse mogelijkheden behoort. Dat wordt genieten! Verder beschikt u over een brede groene scheg aan de westzijde van de woning en aan de oostzijde heeft u een ruime zijtuin. Volop ruimte en maximaal vrij wonen. De villa is voorzien van een riante inpandige berging/ garage en u heeft ruimte voor twee auto’s op eigen terrein, dat is wel zo gemakkelijk!

KENMERKEN
- Vrijstaande hoekvilla met kapaccent
- Energiezuinig en gasloos
- Breedtemaat 7,5 meter
- Woonoppervlakte ca. 238 m²
- Kaveloppervlakte ca. 537 m²
- Badkamer voorzien van luxe sanitair en tegelwerk
- Standaard houten binnendeuren en - kozijnen
- Zijuitbouw over alle verdiepingen
- Riante groene scheg naast de woning (50% eigendom)
- Diepe en brede achtertuin op het zuiden
- Ruime zijtuin met ochtendzon
- Inpandige berging/garage van 22 m²
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein
- Diverse opties om uw droomwoning te realiseren

UNIEK AANBOD
Op de locatie van de voormalige glascentrale aan de Linnaeusweg 2 in Boskoop, direct tegen de uitgestrekte polders, worden 9 exclusieve vrijstaande villa's gerealiseerd. De villa's zijn per twee geclusterd, met daartussen kenmerkend vier groene scheggen als visuele verbinding naar de dijk, het water en het achterliggende Gouwebos. Op deze unieke locatie geniet u van de rust, de dorpse charme, de polder en de vele vergezichten over het landschap.

De exclusieve vrijstaande villa's zijn van alle gemakken voorzien, door de grote raampartijen haalt u het buitenleven naar binnen en ervaart u de charme van het wonen aan de polder. Elke villa krijgt 2 parkeerplaatsen op eigen terrein in ‘groene pockets’. De fraaie tuinen op het zuiden bieden u een prachtig panorama, die nooit hetzelfde en altijd bijzonder is. Zodra u wakker wordt geniet u van de eerste zonnestralen op de polder, en 's avonds ziet u de zon weer achter de bomen in het Gouwebos verdwijnen. Hier heeft u ruimte om te leven en de vrijheid om te kiezen hoe uw woning eruit gaat zien.

PLANNING
De prognose is dat er in het tweede kwartaal van 2022 met de sloop van de huidige bebouwing wordt gestart, waarna in het derde kwartaal van 2022 gestart wordt met de bouwwerkzaamheden.

INTERESSE?
Heeft u interesse in dit project? Meld u dan via het contactformulier op de projectwebsite (www.herenvanlinnaeus.nl) aan als belangstellende! U zult dan op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in dit plan en t.z.t. worden geïnformeerd zodra de verkoop van de woningen start.

Lees verder...
Bnr.
Reset
9 Hertog € 1.189.500

Hertog

Bouwnummer 9 - € 1.189.500

Verkocht onder voorbehoud

238 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hertog in het project Heren van Linnaeus

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.