Voor de Brug , Driebruggen

Volledig verkocht

Centraal wonen in het Groene Hart!

Voor de Brug

Een nieuwe wijk waarin plaats is voor iedereen. In de wijk worden circa 80 woningen gerealiseerd in een rijke variatie aan woningtypes, tevens is binnen het plan ruimte gecreëerd voor een kerk en pastorie.

Omringd door groen en water wordt 'Voor de brug' een wijk met allure. Binnen het plan is ruimte voor een kerk, een pastorie en circa 80 woningen in een rijke variantie aan woningtypes in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder wat wils.

Zodra u de wijk binnenkomt via de ruime, groene entree, valt het dorpse karakter van dit plan meteen op. De kwaliteiten van het open landschap worden gecombineerd met een traditionele en toch ook moderne bouwstijl met Driebrugse elementen. De architectuur van de kerk en pastorie sluiten er naadloos bij aan.
Vanuit uw woning en in de wijk heeft u een prachtig weids uitzicht over de polders
van Driebruggen. Daarom is ervoor gekozen om de woningen te vernoemen naar de kleurige weidebloemen die veelvuldig bloeien in de polders van Driebruggen, zoals de zwanenbloem, koekoeksbloem, dotterbloem en boterbloem. In het plan is er voldoende parkeergelegenheid en natuurlijk zijn er fijne speelplaatsjes waar kinderen heerlijk kunnen ravotten.

De ca. 70 á 80 woningen van Plan Voor de Brug worden in meerdere fasen gerealiseerd. De rijke variantie aan woningtypes in verschillende prijsklassen biedt voor ieder wat wils. In de eerste fase komen 2 vrijstaande woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 13 gezinswoningen verdeeld over 2 types in de verkoop.

De precieze invulling van de volgende fasen is nog onbekend. Dit zal naar gelang de marktvraag worden ingevuld. De weergave in de kavelkaart geeft dan ook een indruk hoe het eindbeeld van het plan zou kunnen zijn. Per vervolgfase wordt een definitieve invulling van de desbetreffende fase gekozen. De wijk biedt in ieder geval een mix aan woningtypen, die uiteenlopen van sociale tot (middel)dure (huur) woningen.
Lees verder...

Nieuws over Voor de Brug

Laatste vrijstaande woning | Voor de Brug, Driebruggen

Omringd door groen en water wordt Voor de Brug in Driebruggen een wijk met allure. Wil jij wonen wonen in het ‘visitekaartje' van dit nieuwbouwproject? Schrijf je dan nu in voor deze laatste vrijstaande woning!

Lees verder

Toekomstige bewoners Voor de Brug in Driebruggen aan het woord

De verkoop van het project Voor de Brug is in volle gang: een groot aantal woningen is al verkocht en de eerste overeenkomsten zijn getekend. Een aantal kopers woont nu ook in Driebruggen en wil hier graag blijven wonen. Waarom verhuizen ze naar dit project? Marjolein en Matthijs, kopers van een mooie eengezinswoning, vertellen hun verhaal. 

Lees verder

Start verkoop vanavond! | Voor de brug, Driebruggen

Wil jij wonen in een wijk met allure, omringd door groen en water? Dan is Nieuwbouwwijk Voor de brug in Driebruggen iets voor jou! De start verkoop is vanavond (13 november), vanaf dit moment is het mogelijk om je in te schrijven! Wie weet woon jij straks in één van de 80 woningen die in deze wijk gerealiseerd worden. 

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Verkoopdocumentatie Voor de Brug


Bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kievitlaan
106 m
Bushalte Gemeentehuis
205 m
Bushalte Custwijc
541 m
Bushalte Kerverland
2.24 km
Bushalte Parallelweg
2.32 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Wegwijzer
458 m
Prins Willem-Alexanderschool
2.19 km
CBS de Brug
3.69 km
De Regenboog
5.26 km
Constantijnschool
5.3 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
PostNL
478 m
Plus supermarkt
2.13 km
Jumbo
4.47 km
Rabobank
5.08 km
Troefmarkt
5.08 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
3.81 km
Medisch Centrum Oudewater
4.94 km
Zorgcentrum Goverwelle
5.53 km
Weijer
7.09 km
Hofpoort
7.18 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Woerden

Voor de Brug

Is een ontwikkeling van:

Janssen de Jong Projectontwikkeling