Eigentijds wonen, Bouwnummer 2

Woonoppervlakte

207 m2

Kaveloppervlak

500 m2

Omschrijving

DE BOUW IS GESTART!
KIJK SNEL BIJ DE FOTO'S ERVAAR HOE MOOI HET WONEN WORDT IN HOOGTIJ!

BELEEF … WONEN AAN DE DIJK

Twee van de zeven villa’s in HoogTij zijn direct gelegen aan de dijk, aan het Middelblok. Zij zijn in de breedte gesitueerd, waardoor de beleving heel anders is dan in het hof.
De villa’s hebben een prominente entree aan het Middelblok en kijken uit over de dijk naar Gouderak. Bij de linkse dijkvilla wordt het decor over de hele breedte gevormd door de rivier. De rechtse dijkvilla sluit meer aan op de intimiteit van het hof. Beide villa’s hebben een eigen inrit met parkeergelegenheid en een omliggende tuin, die een prachtige doorkijk geeft naar de Hollandsche IJssel.

Beleef … de ruimte

Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe heerlijk lang de zomeravonden hier kunnen duren. Vanuit de riante living stap je zo de altijd zonnige tuin in, om nog even te genieten van de ondergaande zon. Terwijl die wegzakt aan de horizon, drinken jullie een laatste glas en luister je naar de echo van vrolijke kinderstemmen. De rivier voert je mee in haar rustgevende ritme en die unieke sfeer stroomt door tot in alle vertrekken van de villa. Met een woonoppervlakte van ruim 200 m2 heb je in de dijkvilla alle ruimte om te leven zoals jij dit wilt. Tussen de dijk en de rivier krijgt geluk de ruimte.

Beleef … de sfeer

Een royale keuken aan de altijd levendige dijk, een prachtige centrale ligging van de entreehal en een fantastisch besloten terras. In de winter beleef je de gezellige sfeer van de open haard en de bijzonder royale living.
Op de verdiepingen zijn vier riante slaapkamers gesitueerd en op iedere verdieping één of meerdere badkamers. Het afwerkingsniveau van de villa is hoog en de kamerhoge deuren geven een ruimtelijk beeld. De slaap en/of werkkamers variëren van bijna 13 tot 22 m2 en bieden alle mogelijkheid voor een gecombineerde slaap- en studeerkamer of een werkkamer met uitzicht op de uitgestrekte polders van de Krimpenerwaard.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht

Bouw

Type object
Huis
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand huis

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
207 m2
Perceeloppervlakte
500 m2
Inhoud
790 m3

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Tekeningen Hofvilla 5


Bekijken Tekeningen Hofvilla 5
Tekeningen Hofvilla 5

Tekeningen Hofvilla 7


Bekijken Tekeningen Hofvilla 7
Tekeningen Hofvilla 7

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Albert de

De Koning makelaars

Jacques de

De Koning makelaars

HoogTij

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Eigentijds wonen in het project HoogTij

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.