Alles voor u in de buurt

Buitenplaats Rhijnstaete combineert vanwege de centrale ligging tussen Leiden en Leiderdorp zowel de stedelijke voorzieningen van Leiden als de dorpse voorzieningen van Leiderdorp. U heeft hier echt alles op loop- of fietsafstand. Zo kunt u in het nabij gelegen winkelcentrum Santhorst of de Winkelhof terecht voor de dagelijkse boodschappen of een middagje winkelen. Hier vindt u ook een huisarts, tandarts en fysiotherapeut. Datzelfde geldt voor Park De Houtkamp. Daar is het heerlijke wandelen en geniet u van een kop koffie met wat lekkers bij Brasserie Park. Nog snel even een boodschap halen en wandelend terug naar huis. De naast gelegen Spanjaard brug brengt u via de Lage Rijndijk binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Leiden. Mocht u er op uit willen, de bus stopt praktisch om de hoek en via de Hoge Rijndijk is de A4 in 5 minuten te bereiken.

Een gezamenlijke tuin voor ontspanning & ontmoeting

Bekijk de tuintekening »

Interactieve woningkiezer

Prijslijst

Bnr.
Woningtype
Woonopp. / Perceelopp.
Tuin / Balkon
Parkeerplaatsen
Prijs
Status

Zetfouten en verkocht voorbehouden.

Geen media

Downloads

Op deze plek komen na start verkoop meer documenten die u kunt downloaden.

Dit project heeft nog geen downloads

Blijf op de hoogte van Rhijnstaete

Nieuws over Rhijnstaete

Machiel Vlieland van Extra Vert, bekend om tijdloze ontwerpen met natuurlijke materialen en veelal inheemse beplanting, maakte het tuinontwerp voor de gezamenlijke tuin van Buitenplaats Rhijnstaete. Hij vertelt enthousiast over het eindresultaat:

07 okt. 2022

Aan de voorzijde van de tuin is een gemeenschappelijk terras aangelegd, voorzien van een lange tafel met stoelen en bovendien een luxe en stijlvolle Boretti buitenkeuken. Vanaf het terras geniet u van het uitzicht en de gezellige reuring op het water van de Oude Rijn.

07 okt. 2022

Uniek genoeg beschikt de gezamenlijke tuin over een echte Jeu de Boules baan. Een mooi en stijlvol aangelegde ontmoetingsplek waar u op een actieve en ontspannen manier kunt genieten van het onderlinge contact en het plezier van dit al eeuwen oude spel.

07 okt. 2022