Lisdodde, Bouwnummer 6

Koopprijs

€ 625.000

Woonoppervlakte

153 m2

Omschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN, INSCHRIJVEN VOOR DE RESERVELIJST IS NOG STEEDS MOGELIJK!

WORDT DIT STRAKS UW NIEUWE THUISHAVEN?
Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol tegelijk dichtbij. Een droomlocatie en misschien straks wel uw nieuwe thuishaven!

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaande als geschakelde woningen zullen in het waterrijke landschap worden gerealiseerd. Dit gebeurt zowel op de dijk als in de polder. Daarnaast heeft bijna elke woning in het project een eigen aanlegplaats, waardoor je zo met de boot op de Westeinderplassen of op het Braassemermeer bent. Fase 1 betreft de 13 vrijstaande en twee-onder-één-kapwoningen aan de polderkant, type Waterlelie en type Lisdodde.

TYPE LISDODDE
Ideaal voor ( jonge) gezinnen is de ruime twee-onder-een-kapwoning op een riante kavel. Een heerlijk huis met voldoende plek – binnen en buiten – om te spelen en ravotten. Met een ideale speelruimte op de benedenverdieping, drie mooie slaapkamers op de bovenverdieping en mogelijk een vierde slaapkamer op zolder, biedt deze tweekapper oneindig veel woonplezier. Over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, alle woningen hebben namelijk 2 plekken op eigen terrein. Uiteraard zijn er hiernaast ook nog verschillende indelingsvarianten en uitbreidingen mogelijk zodat u van deze woning echt úw huis kunt maken.

KENMERKEN
- Woonoppervlak van 153m²
- Kaveloppervlak van 404m² tot 427m² (incl. water)
- Ruime woonkamer met kamer en suite
- Diepe kavels aan het water met prachtig vrij uitzicht
- Gunstige ligging met overdag en 's avonds zon
- Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden
- Voorzien van een bodemwarmtepomp in combinatie met;
- Vloerverwarming en koeling
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- Optionele ligplaats in haven op loopafstand

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN WEIDSE EN WATERRIJKE OMGEVING
Heerlijk genieten in uw eigen ruime tuin met vrij uitzicht, tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de polder of op het water vanaf uw eigen ligplaats. De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats in Nieuwe Rede! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. Varen naar Leiden of zelfs Amsterdam, het kan!

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden vormt de noordwestelijke poort tot het Groene Hart. Het gebied staat garant voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden genoeg voorzieningen waaronder diverse sportverenigingen, een nieuwe brede school en diverse winkel- en horecagelegenheden. Het fraaie nieuwe dorpshart van Leimuiden met een eigen dorpshaven wordt straks het middelpunt van gezelligheid.

STRAND EN STEDEN DICHTBIJ
Buiten het waterrijke gebied is Leimuiden ook centraal gelegen en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam en in 30 minuten in Den Haag. Schiphol en Leiden zijn beide binnen 15 minuten te bereiken. Even naar het strand? Binnen 20 minuten zit je op het strand in Noordwijk!

VOOR IEDER WAT WILS
Nieuwe Rede zal straks een mooie variatie in woningtypen bieden. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. Het unieke plangebied aan water en polder komt steeds meer tot leven!

PLANNING
Het bouwrijp maken van de grond is inmiddels gestart. Afhankelijk van de verkoop wordt er gestreefd naar de bouw van de woningen voor het eind van dit jaar en de oplevering een jaar later. De verkoop van de volgende fase(n) met o.a. de woningen direct aan het water zullen naar verwachting Q2 2021 plaatsvinden.

INTERESSE?
Interesse in de woningen in Nieuwe Rede? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van dit project via het tabblad 'contact' op de projectwebsite, blij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wie weet is Nieuwe Rede straks uw nieuwe thuishaven!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 625.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
2-onder-1-kap-woning
Bouwjaar
2021

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
153 m2
Inhoud
615 m3
Externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
6 kamers (3 slaapkamers)

Buitenruimte

Locatie
Aan water en Vrij uitzicht

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Nieuwe Rede

Is een ontwikkeling van:

Vibu Projectontwikkeling

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Lisdodde in het project Nieuwe Rede

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.