Koopprijs

Van € 1.395.000

Aantal woningen

2

Woonoppervlakte

170 m2
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand
Perceeloppervlakte
589 m2 tot 785 m2
Inhoud
718 m3

Omschrijving

WINDJAMMER

Direct aan het water wonen is voor velen een droom, voor u kan deze droom uitkomen. Deze riante en stijlvolle vrijstaande woning biedt u alle ruimte én een weids uitzicht over het water. U wordt letterlijk omringd door een natuurlijke omgeving. De seizoenen zijn voelbaar, de luchten die voorbij trekken zijn fascinerend. Iedere dag weer. En een vaartocht in uw boot is nooit ver weg.

De woning voelt direct als een thuis. De ruime hal en vide verwelkomen u zodra u naar binnen stapt. De openslaande deuren en grote raampartijen in de riante living en keuken halen het buitengevoel naar binnen. U ervaart er een gevoel van ruimte en van vrijheid. Met Windjammer kunt u alle kanten op. Zo horen een extra slaap- en badkamer op de begane grond en uitbreiding met een stijlvolle glazen serre tot de mogelijkheden. Deze modern vormgegeven woning met plat dak en strakke lijnen is voorzien van een bijzonder dakterras met pergola dat grenst aan de slaapkamers. U ontwaakt in alle rust comfortabel en middenin de natuur.

KENMERKEN TYPE WINDJAMMER
- Riante tweelaagse vrijstaande woning met 170m² woonoppervlak.
- Perceeloppervlakte van 785m²
- Royale living met woonkeuken.
- Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
- Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
- Gelegen aan de Ringvaart.
- Ligplaats aan de tuin.
- Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
- Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
- Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
- 2 privéparkeerplaatsen op eigen terrein.
- Dorpse charme in landelijke omgeving.
- Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Windjammer in het project Nieuwe Rede

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.