Koopprijs

Van € 240.000

Aantal woningen

7 (7 beschikbaar)

Woonoppervlakte

100 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
95 m2 tot 170 m2
Inhoud
372 m3 tot 393 m3

Omschrijving

SCHOUW - KOOPSTART

LET OP: Deze woningen worden aangeboden met een KoopStart regeling en zijn alleen bedoeld voor starters uit Leimuiden of Kaag en Braassem.

Om in aanmerking te komen voor deze woningen dient u te voldoen aan een aantal voorwaarden. Meer informatie over de KoopStart regeling en de bijbehorende voorwaarden vindt u op de projectwebsite www.nieuwerede.nl, onder 'woningaanbod' -> 'downloads'.

STIJLVOLLE RIJWONINGEN
In deze stijlvolle rijwoningen woont u op een prachtige plek aan de entree van de wijk. De woningen verzorgen de overgang tussen de uitgestrekte groene polder en de binnenhaven aan de Ringvaart. In lijn met de architectuur uit fase 1 worden de woningen uitgevoerd met een fraai overstek en in twee tinten metselwerk met daarin een verspringing voor een extra mooi effect.

In de woning is er voldoende ruimte voor voor al uw woonwensen. Zo beschikt de woning over 100 m2 woonoppervlak en zijn er 3 slaapkamers, optioneel kan er op zolder ook nog een 4e worden gerealiseerd. De woningen zijn tevens voorzien van een berging in de achtertuin. De achtertuinen zijn gelegen op het oosten of westen.

KENMERKEN
- Korting op de vraagprijs middels de KoopStart regeling.
- Woonoppervlak van ca. 100m2
- Kaveloppervlak van ca. 100 m2 - 190 m2.
- 3 slaapkamers met optioneel een 4e op zolder.
- Tuinen op het oosten of westen.
- Inclusief berging in de achtertuin.
- Gelegen aan de entree van de wijk.
- Voor deze woningen zijn GEEN ligplaatsen opgenomen in het plan.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van fraaie tuinen en een unieke ligging aan het water of de polder. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk dragen bij aan het buitengevoel. Het uitzicht over de polder doet de rest.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Lees verder...

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Schouw - KoopStart in het project Nieuwe Rede - Fase 2