Galjoen, Bouwnummer 61

Koopprijs

€ 1.345.000

Woonoppervlakte

165 m2

Omschrijving

GALJOEN

Droomt u van een vrijstaande woning, midden in de natuur met het water altijd in de buurt? Van de mogelijkheid om direct in uw boot te stappen en de vrijheid tegemoet te varen? Dan wordt deze droom nu werkelijkheid, want deze woning heeft dit alles te bieden. Een natuurlijke omgeving, de weidsheid van de polder, de levendigheid van het water, schitterende luchten als de zon onder gaat en prachtige weidse vergezichten. U ervaart de verschillende seizoenen en overal waar u kijkt ziet u de natuur. Deze woning biedt u ongekende ruimte, zowel binnen als buiten.

Dit prachtig ontworpen ‘Longhouse’, heeft een bijzondere, asymmetrische kap. De ruime living en keuken beschikken over grote raampartijen en openslaande deuren die de omgeving als het ware naar binnen halen. Het extra hoge plafond in de living zorgt voor een echt buitengevoel, een gevoel van vrijheid. Galjoen is daarbij een flexibele woning die zich moeiteloos aanpast aan uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een extra werkkamer of slaap- en badkamer op de begane grond. Goed voor jarenlang woonplezier. Ook is er de mogelijkheid om de woning uit te breiden, bijvoorbeeld met een stijlvolle, glazen serre. En vanuit de woning stapt u zo in uw boot en vaart u de vrijheid tegemoet. Galjoen is uw perfecte thuishaven. Nu en in de toekomst.

KENMERKEN TYPE GALJOEN
- Riante tweelaagse vrijstaande woning met 165m² woonoppervlak.
- Perceeloppervlakte van 879m²
- Royale living met woonkeuken.
- Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
- Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
- Direct gelegen aan de uitgestrekte polder.
- Ligplaats optioneel in de binnenhaven op loopafstand.
- Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
- Vrijwel energieneutraal wonen d.m.v. PV-panelen (optioneel uitbreidbaar).
- Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
- 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Dorpse charme in landelijke omgeving.
- Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 1.345.000
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Villa
Woningsoort
Vrijstaand huis
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2024

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m2
Inhoud
755 m3

Indeling

Aantal woonlagen
2
Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
Balansventilatie

Energie

Verwarming
Vloerverwarming, Warmtepomp en Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Locatie
Vrij uitzicht

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Op eigen terrein met 2 plaatsen

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Nieuwe Rede

Is een ontwikkeling van:

Vibu Projectontwikkeling

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Galjoen in het project Nieuwe Rede

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.