Wonen tussen water en weide

Wonen in Nieuwerbrug

Twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen

Nu nieuw woonaanbod

Welkom bij De Brugse Zoom!  

De Brugse Zoom

Deze nieuwe, duurzame uitbreiding aan de rand van Nieuwerbrug aan den Rijn bestaat uit een combinatie van 30 woningen voor starters en gezinnen. Het plan is ruim van opzet en voorzien van veel groen. Heerlijk landelijk dus en toch dicht bij het hart van het dorp!

Diverse woningtypen

Voor ieder wat wils!
drie-onder-een-kapwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

duurzaamHEID

Voorbereid op de toekomst
met een warmtepompinstallatie en optioneel zonnepanelen!

eigen parkeerplaats

Nagenoeg elke woning beschikt
over 1 of 2 parkeerplaatsen
op eigen terrein.

De locatie

Wat wordt jouw plek in De Brugse Zoom?

De dorpse sfeer van het charmante Nieuwerbrug wordt versterkt door de Tolbrug, de Brugkerk, de Onafhankelijkheidstoren en de mooie plekjes langs en vlak bij de Oude Rijn. In de buurt is veel historisch erfgoed te vinden, zoals de Weypoortse molen die uit 1674 dateert. Zo’n 100 meter daarvandaan vindt u Fort Wierickerschans dat deel uitmaakte van de Oude Hollandsche Waterlinie en eveneens in de 17e eeuw werd gebouwd. Een bezoek aan dit verdedigingswerk is meer dan de moeite waard. Vlak erlangs stroomt de Enkele Wiericke en even verderop in het dorp de Dubbele Wiericke, die beide uitmonden in de Oude Rijn.

Actueel

De Laatste nieuwsberichten

WOERDEN, OUDEWATER, ALPHEN aan den rijn, GOUDA

De prachtige omgeving
van Nieuwerbrug

Bodegraven ligt op slechts enkele kilometers van Nieuwerbrug. Recent werd nog het binnen- en buitenzwembad in Bodegraven volledig vernieuwd. In het Evertshuis draait het allemaal om kunst, cultuur en educatie. Met de kleintjes naar de kinderboerdij? Bij De Oude Zustertuin kunnen ze konijntjes knuffelen, geitjes aaien en fijn ravotten. Iets verderop staat molen De Arkduif dat nog volledig in bedrijf is. In de bijgebouwen van de molen is een brouwcafé gevestigd waar men speciaalbieren brouwt en schenkt. 

Een bezoekje aan de markt in Alphen aan den Rijn, shoppen, uit eten of een avondje naar het theater?
In deze plaats is zó veel te beleven! Maak bijvoorbeeld met een bezoek aan museumpark Archeon een ontdekkingsreis in het verleden en ervaar hoe het leven vroeger was in Nederland.

Altijd al willen leren waterskiën, flyboarden of wakeboarden? Dat kan bij Wet ’n Wild aan de Zegerplas. Na een uurtje ploeteren kunt u even uitpuffen bij het beachhouse.

Cheese Experience Woerden is gevestigd in het nog enige in werking zijnde Kaaspakhuis. Na een rondleiding waarin u (live) het proces van kaasmaken ziet, kunt u er natuurlijk ook kazen proeven. Nog even een drankje doen?

Ga dan naar het Kerkplein of het Kazerneplein. Het is er oergezellig op de vele terrasjes en bij de sfeervolle horecagelegenheden.

Contact

Wilt u meer weten over het mooie plan De Brugse Zoom? Dan kunt u zich alvast aanmelden als belangstellende. Zodra er meer bekend is over het moment van start verkoop of we meer kunnen vertellen over de detailinformatie, dan zullen we u hiervan op de hoogte stellen.