Bij dit project is
van toepassing:
Projectontwikkelaar
Ashley de Rover
Ashley de Rover

65 appartementen 'De Drie Linden' te Nieuwkoop

Het project ‘De Drie Linden’ in Nieuwkoop bestaat uit totaal 65 appartementen verdeeld over drie appartementsgebouwen. In het plan worden 15 appartementen ontwikkeld in opdracht van Woonstichting Nieuwkoop. In de andere twee gebouwen komen 20 middenhuurappartementen en 30 koopappartementen. Inmiddels zijn alle 30 koopappartementen verkocht! Binnenkort vindt u hier meer informatie over de 20 middenhuurappartementen. 

Typerend aan de gebouwen is de horizontaal gelijnde architectuur, deze lopen aan de boven- en onderzijde van de balkons en worden uitgevoerd in wit-grijs metselwerk. Tevens wordt een deel van de balkons voorzien van duurzame plantenbakken. Ook krijgen de gebouwen gevelbeplanting. Landschappelijk vormt De Drie Linden in Nieuwkoop straks een leefomgeving waarin het aantrekkelijk is om buiten te zijn, te wandelen en te sporten.

De Drie Linden in Nieuwkoop is ontworpen met oog op een duurzame toekomst. Het project wordt daarom energieneutraal met een toepassing van zonnepanelen op de natuurdaken.

Voor de zomer van 2024 wordt gestart met de bouwwerkzaamheden.

Benieuwd naar alle projecten van Bolton?

Opdrachtgever

Bolton Ontwikkeling

Architect

Klunder Architecten

Status

In de verkoop

Locatie

Nieuwkoop