Koningslinde

  • Nieuwkoop
MOOI WONEN IN KONINGSLINDE - NIEUWKOOP

Op de voormalige Ashram-locatie aan de Achterweg en Lindelaan, op directe loopafstand van het centrum van Nieuwkoop, verrijst binnenkort appartementengebouw De Koningslinde. De 30 appartementen verschillen in woningtypen en variëren in grootte van 2-kamer appartementen van ca. 50 m2 tot 3-4 kamer appartementen tot ruim 90 m2. De appartementen zijn geschikt voor zowel starters als senioren.

De Koningslinde is onderdeel van project De Drie Linden; een drietal appartementengebouwen. Het eerste blok ' Zomerlinde' zal verhuurd worden door WSN. Dit betreffen sociale huurwoningen. Het middelste blok 'Zilverlinde' is middenhuur en zal verhuurd worden door een (nog niet vastgestelde) belegger.


DUURZAAM & GROEN WONEN
De Koningslinde telt 5 woonlagen, wordt circulair gebouwd en is energieneutraal. U woont hier dus met een vooruitziende blik op de toekomst in een duurzaam en gasloos appartement. Bovendien beschikt u over een grote buitenruimte met gevulde plantenbakken. De met planten beklede gevels geven de Koningslinde niet alleen een vrolijk en groen aanzicht maar bevordert ook de biodiversiteit.


IDEALE WOONLOCATIE
Project De Drie Linden, waar De Koningslinde deel van uit maakt, wordt gebouwd tussen de Achterweg en de Lindelaan, vlakbij het Ashram College. Het winkelcentrum aan het Kennedyplein ligt op een steenworp afstand, evenals de huisartsenpraktijken en het gezellige dorpscentrum. De waterpartij langs De Koningslinde en het daaromheen liggend groen krijgen een metamorfose, zodat u optimaal geniet van het buitenleven.


PRACHTIGE EN NATUURRIJKE WOONOMGEVING
Even een frisse neus halen? Vanuit uw appartement ligt de schitterende natuur van de Nieuwkoopse Plassen vrijwel om de hoek. Een walhalla voor watersport liefhebbers! Geniet op Strand Zomer of op een van de andere zonnige terrasjes met een geweldig uitzicht. Nieuwkoop heeft een gevarieerd winkelaanbod. En met Theater Kaleidoskoop en goede restaurants in de buurt kunt u ook voor een avondje uit in eigen dorp terecht.


PLANNING
De verkoop van dit fraaie project staat gepland rond de zomer van dit jaar.


WILT U IN AANMERKING KOMEN VOOR EEN WONING IN KONINGSLINDE
Goede voorbereiding is het halve werk. Om in aanmerking te komen voor een woning in Koningslinde is het belangrijk dat u beschikt over een financiële verklaring, opgesteld door een erkend financieel adviseur, waarmee u aantoont dat u de woning waarvoor u in aanmerking wenst te komen ook kunt financieren. De financiële verklaring kunnen wij kosteloos en vrijblijvend voor u laten opstellen, neem voor meer informatie hierover gerust contact op met Drieman Garantiemakelaars via nieuwbouw@drieman of telefonisch via 0172-460 808. We zijn u graag van dienst!


BLIJF OP DE HOOGTE VAN KONINSGLINDE!
Heeft u interesse in dit project en wilt u graag op de hoogte gehouden worden? Meldt u dan via de projectwebsite.
Voor eventuele vragen over het project kunt u contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars op 0172-460808 of mailen naar nieuwbouw@drieman!
Lees verder...

Nieuws over Koningslinde

26-04-2023

Nieuw woningaanbod in Nieuwkoop: de appartementen van Koningslinde

Ben je op zoek naar een heerlijk appartement op directe loopafstand van Nieuwkoop's centrum, dan is nieuwbouwproject Koningslinde wellicht iets voor jou. Op de voormalige Ashram-locatie aan de Achterweg en Lindelaan worden hier 30 prachtige appartementen gerealiseerd.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Roerdomplaan
311 m
Bushalte De Halve Roe
705 m
Bushalte De Schepegaten
796 m
Bushalte Zwembad
905 m
Bushalte Industrieweg
1.11 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Ashram College
126 m
De Rietkraag
688 m
Buitenschoolse opvang (BSO)
708 m
Zilveren Maan
738 m
Kinderdagverblijf Polderpret
981 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
ING Bank
123 m
Etos
128 m
Rabobank
132 m
Jumbo
162 m
Hema
262 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
De Vijverapotheek
86 m
Gezondheidscentrum de Vijver
97 m
Huisartsenpraktijk Post & de Gooijer
109 m
Tandheelkunde van der Jagt
144 m
Dierenartsenpraktijk Nieuwkoop Noorden
833 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Drieman Nieuwbouwmakelaars

Alphen aan den Rijn

Koningslinde

Is een ontwikkeling van:

Bolton