De Meesters van Noorden

Vrijstaand wonen te midden van het Groene Hart in een rustige omgeving.

Noorden, het dorp vlakbij Nieuwkoop, is een geliefde plaats voor watersportliefhebbers.

Aan het begin van de Voorweg, gezien vanaf Woerdense Verlaat op nummer 113, is gestart met de ontwikkeling van 10 kavels met 10 mooie woningen.

De Voorweg is een lang lint van Noorden naar het Woerdense Verlaat met aan de noordkant water en groene polders en aan de zuidkant rietland en water. Hier staan aan beide zijden van de weg woningen. Vanuit de historie ook tuinbouw met kassen en verschillende bedrijven, waaronder een transportbedrijf.

Al jaren is er de wens om het aantal tuinbouwbedrijven in dit gebied te doen verminderen. De gemeente Nieuwkoop heeft het initiatief genomen voor een transformatie. Hierdoor worden zuid en noord vanaf de Voorweg met elkaar verbonden met mooie doorzichten. En zullen het groen en blauw connectie met elkaar maken -met centraal in het midden- de Voorweg.

Tien woningen die passen in het gebied. Elk woonhuis net weer anders dan het woonhuis van de buren. Ze maken met elkaar een mooi palet, een mooi assemblee.

De binnenplas met veel vis. Niet voor niets komen er van heinde en ver vissers om hier hun hengel uit te gooien. U kunt straks wonen met de kavels 1 t/m 3 aan de plas en vanaf de andere kavels vaart u met uw roeiboot het water op. Vanuit uw woning kijkt u aan de voorzijde over het natuurgebied van de Noordense plassen, een unieke natuurgebied.

Houdt u van schaatsen en het ijs is dik genoeg? Dan schaatst u thuis vandaan de plassen op en kruist u de plassen van Noorden en Nieuwkoop.

BIJZONDER AAN HET PROJECT IS…
Naast de plek en het uitzicht is dat het materiaalgebruik van de woning ook zeer wisselend zal worden. Door de gevarieerdheid in goothoogtes, kaprichtingen en materiaalgebruik heeft bijna iedere woning zijn eigen karakter. De woning zullen duurzaam verwarmd met een bodemwarmtepomp.

DE MOGELIJKHEDEN MET WONEN ZIJN VEELZIJDIG!
Een woning waar u relaxed kunt wonen. Fijn en lekker eten aan een mooie grote tafel en een keuken met vrije indeling, wat dacht u van een groot kookeiland?

Nog kleine kinderen en een vaste eau pair? Het kan allemaal op de verdieping; een speciaal verblijf voor de eau pair of voor gasten die over komen uit het buitenland en die u ook hun privacy wilt geven.

Een ruime living en een zithoek voor het lezen van een goed boek of te luisteren naar een mooi muziekstuk. Wilt u nog groter? Dan doen wij dat direct voor u. Een masterbedroom met privé badruimte? U maakt de keuze in 3 tot 5 extra slaapkamers, al dan niet in combinatie met een werkkamer of speelkamer? Mogelijkheden te over, wij delen de woning graag samen met u in.

“Maar wanneer ik nu naar mijn zin woon en later wil blijven wonen en dan alles op de begane grond wil hebben kan dat?” Ja, wij willen wanneer u er interesse voor heeft bij een aantal woningen de mogelijkheid van een compleet woningprogramma op de begane grond aanbieden.

WONEN MAAR OOK WERKEN?
Is de wens er ook om aan huis of vanuit huis te werken? Wat dacht u van: Een praktijkruimte met een zelfstandige entree, een salon aan huis, het kan allemaal.

De woning aan de Noordense Dorpsweg zal een woning worden met een diversiteit aan mogelijkheden. Een atelier of een mooie praktijkruimte? Dat wordt fantastisch wonen en wie weet ook werken, u maakt de keuze!

NOORDEN LIGT STILLETJES MOOI TE WEZEN.
Midden in de Randstad, precies tussen Utrecht, Leiden en Amsterdam, ligt “Noorden stilletjes mooi te wezen”. Niet voor niets staan de Noordense en Nieuwkoopse plassen op de Europese natuurmonumentenlijst. De plassen met riet en bomen, maar ook de omliggende polders en sloten zijn van een grote schoonheid. Hier is rust en ruimte voor plant, dier en mens, ondanks de drukte van de Randstad. Met andere woorden, buiten wonen binnen de randstad!

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u op korte afstand naar Noorden of Nieuwkoop. Door de centrale ligging bent u ook snel (binnen 30 minuten) in het centrum van Amsterdam, Gouda, Utrecht, Leiden en Haarlem. Heerlijk winkelen, en ook voor een goed glas wijn op een terrasje of een bezoek aan een museum of een concert.

Bent u vaak in buitenland? Schiphol is op 20-30 autominuten afstand.

INTERESSE?
De eerste drie impressies van woning 1, 2 en 10 zijn u hier gepresenteerd. Het komende halfjaar worden de plannen verder uitgewerkt en getoetst op haalbaarheid. Interesse in een van deze woningen of omtrent de voorgang van het plan? Vul rechts de 'Blijf op de hoogte" in en wij informeren u wanneer er interessante zaken te melden zijn.
Lees verder...