CottageBuiten Fase 3, Waddinxveen

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

CottageBuiten Fase 3

'CottageBuiten' is een derde deelplan van de kleinschalig opgezette villawijk 'Nooitgedacht' aan de Onderweg in Waddinxveen. Stijlvolle villa's met traditionele details gecombineerd met de nieuwste ontwikkelingen.

Dit derde deelplan van 'CottageBuiten' telt 5 unieke vrijstaande villa's in een landelijke omgeving, dichtbij een uitgestrekt polderlandschap en het oude centrum van Waddinxveen.

De villa's, die worden gebouwd in de romantische Engelse cottage stijl, bieden stuk voor stuk veel ruimte om te wonen, te leven en te genieten. Natuurlijk zijn er verschillen tussen de woningen, daarom is in 'Deelplan 3' van 'CottageBuiten' iedere woning uniek.

De kleinschalige villawijk ligt aan de rand van Waddinxveen en valt op dankzij haar authentieke uitstraling. Het begint al bij het betreden van dit fraaie woonbuurtje waar groene beuken en beukenhagen de entree aan de Onderweg markeren.
De bijpassende klinkerbestrating en stroken granietkeien aan het laantje zijn een toegevoegde waarde voor het sfeerbeeld van de klassieke Engelse cottage stijl.
Lees verder...