BIJ MINK, Woerden

In verkoop

De verkoop is gestart, schrijf je nu in!!

De verkoop voor BIJ MINK is gestart!

Schrijf je nu in voor BIJ MINK om in aanmerking te komen voor 1 van de woningen. Je kan het digitale inschrijfformulier tot 20 juni 12:00 uur invullen, je hebt nog 7 dagen om je in te schrijven.

Nu inschrijven

BIJ MINK

Modern wonen in Woerden, een kleine stad met een rijke historie, in het hart van de Randstad? Dat kan Bij Mink, een splinternieuw appartementengebouw met 63 betaalbare én luxe woningen rondom een groene binnentuin.

DE VERKOOP IS GESTART EN BIJ MINK MOET JE ZIJN!
INSCHRIJVEN KAN TOT 20 JUNI A.S. VIA DE PROJECTWEBSITE!

BIJ MINK - wil je wonen
Modern wonen in Woerden, een kleine stad met een rijke historie, in het hart van de Randstad? Dat kan Bij Mink, een splinternieuw appartementengebouw met 63 betaalbare én luxe woningen rondom een groene binnentuin.

Bij Mink is een van de eerste grote nieuwbouwprojecten in Woerden sinds lange tijd. Je vindt er appartementen van 50m² tot 110m² en van 2 tot 4 kamers, geschikt voor compacte leefruimtes of ruime gezinsappartementen. Inclusief parkeerplek, voor je eigen auto of een elektrische deelauto.

Maar ook vlak bij het station, winkels en het centrum van Woerden. Een gezellige vestingstad met alle voorzieningen die bij een moderne woonlocatie horen: zorg, cultuur, onderwijs, volop winkels en sportvelden. Maar ook natuur en recreatie, in het waterrijke polderlandschap van het Groene Hart. En dankzij de centrale ligging sta je binnen enkele minuten in het centrum van Utrecht of een van de andere grote steden van de Randstad.

BIJ MINK - is alles dichtbij
De ligging van Woerden is uniek en aantrekkelijk: aan de rand van de polders en bossen in het Groene Hart, maar ook in het centrum van de Randstad.

Vanuit je woning doe je straks je dagelijkse boodschappen vlakbij in het winkelcentrum Snel en Polanen. Je bent ook zó in de grote stad, om te werken, om cultuur op te snuiven of gewoon om een dagje te shoppen of te stappen. Het NS-station ligt op 5 minuten lopen. Van hieruit brengt de trein je comfortabel en zonder overstappen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Vanuit de garage rijd je direct de rondweg op, richting de A12 en de rest van het land. Of stap op de fiets: de royale stalling van Bij Mink komt meteen uit op de fietssnelweg!

BIJ MINK - woon je met plezier
Bij Mink vind je een passend appartement, of je nu toe bent aan een eerste (koop)woning, of op de leeftijd komt dat gemak, bereikbaarheid en weinig woningonderhoud belangrijker worden.

Bij Mink biedt alles wat je nodig hebt: een duurzame energiezuinige woning met een aangename uitstraling en comfort zoals jij dat wilt. Een eigen tuintje. Een terrasje aan het water. Of een balkon met een stijlvolle loggia die zowel beschutting als uitzicht biedt. Er is ruimte voor je auto, maar ook voor je (bak)fiets of scootmobiel in de veilige stalling met laadpalen. En andere bewoners ontmoet je op de gezellige gemeenschappelijke daktuin. Want Bij Mink gaat het om meer dan wonen alleen.
Bekijk ook de projectwebsite
Lees verder...

Nieuws over BIJ MINK

Verkoop Bij Mink in Woerden gestart!

De verkoop van de 63 luxe en comfortabele appartementen van nieuwbouwproject Bij Mink, vlak bij de Woerdense binnenstad, is gestart. Je kunt je nu inschrijven voor de appartementen van jouw voorkeur. De inschrijving sluit op donderdag 20 juni a.s. 12.00 uur.

Lees verder

Plané Vastgoedontwikkeling BV en De Vries en Verburg bouw BV tekenen contract voor bouwproject Bij Mink

Vastgoedontwikkeling BV en De Vries en Verburg BV hebben vandaag een belangrijke mijlpaal bereikt met de ondertekening van een contract voor een bouwproject Bij Mink.

Lees verder

Binnenkort in verkoop: Bij Mink, Woerden

Niet ver van de Woerdense binnenstad verrijst binnenkort Bij Mink: een splinternieuw appartementengebouw met 63 luxe en comfortabele appartementen. Met woonoppervlaktes variërend van 50 tot 110 m² biedt Bij Mink straks voor iedereen wat wils!

Lees verder

Interactieve woningkiezer

Klik op een aanzicht op het beschikbare woningaanbod te bekijken.

2e verdieping

2e verdieping

Bekijk aanbod

3e verdieping

3e verdieping

Bekijk aanbod

4e verdieping

4e verdieping

Bekijk aanbod

5e verdieping

5e verdieping

Bekijk aanbod

1e verdieping

1e verdieping

Bekijk aanbod

Begane grond

Begane grond

Bekijk aanbod

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Amsterdamlaan
276 m
Treinstation Woerden
332 m
Bushalte Station Zuidzijde
335 m
Bushalte Station
339 m
Bushalte Hertenkamp
408 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Margrietschool
656 m
Basisschool De Schakel
680 m
Andersenschool
697 m
Wilhelminaschool
901 m
Kalsbeek college
958 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Vodafone
764 m
Albert Heijn
828 m
Zeeman
836 m
Etos/Trekpleister/Douglas
865 m
T-Mobile
870 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Sint Antonius Ziekenhuis
690 m
Hofpoort
703 m
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
1.16 km
Service apotheek Rubensstraat
1.5 km
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
5.85 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Emiel

De Koning makelaars

Jan Douwe

De Koning makelaars

Monique

De Koning makelaars

Albert de

De Koning makelaars

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

Vraag advies »