Hof van Leyland - Fase II, Woerden

Volledig verkocht

Fase II is eveneens een groot succes en het blijkt een gewilde nieuwe woonwijk van Woerden te worden!

Hof van Leyland - Fase II

Een plek om samen naar uit te kijken en heerlijk te kunnen wonen in een rustige omgeving waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Ben je er klaar voor om de nieuwe woningen van Hof van Leyland te ontdekken?

De belangstelling voor dit project is erg groot gebleken. Nagenoeg alle woningen zijn verkocht. Voor de laatste woning zijn wij in gesprek met een kandidaat. Het is dan ook niet meer mogelijk om je aan te melden voor het project.

Heerlijk wonen op een plek waar de stad naadloos overgaat in de natuur. Bij de keuze voor een nieuwe woning wegen praktische voordelen als voorzieningen en bereikbaarheid vaak zwaar. Waarom kiezen als je het ook kan combineren? Hof van Leyland in Woerden biedt beide. De komende tijd zijn en worden hier diverse woningen gerealiseerd. Vanuit elke woning ervaar je het vele groen in de nieuwe wijk, heb je hier uiteenlopende voorzieningen bij de hand en Hof van Leyland is uitstekend bereikbaar. Kortom, een plek om samen naar uit te kijken en heerlijk te kunnen wonen in een rustige omgeving waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Ben je er klaar voor om de nieuwe woningen van Hof van Leyland te ontdekken?

CENTRAAL GELEGEN
Eigenlijk heb je in Woerden alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Maar wellicht heb je soms even behoefte aan iets anders. Dat is door de ligging van Woerden helemaal geen probleem. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar de A12. Binnen een mum van tijd sta je zo in hartje Utrecht en zelfs anders steden als Gouda, Leiden en zelfs Rotterdam zijn uitstekend en snel te bereiken. Aan jou de keuze! En dan is het wel zo fijn om te weten dat je altijd weer gezellig thuiskomt in je prachtige nieuwe woning op een heerlijke plek in Woerden.

Hof van Leyland is bereikbaar vanaf de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan en bestaat uit twee verschillende deelgebieden, te weten De Groene Zoom en De Singel. Tussen deze twee deelgebieden is een gezellige ‘Kern’ gecreëerd.

DE GROENE ZOOM
De Groene Zoom is de overgang tussen Hof van Leyland en de bedrijven aan de Steinhagenseweg. Een brede, groene ecologische strook geeft de bewoners hier het idee dat ze in de natuur wonen. Aan deze Groene Zoom worden vele verschillende woningtypen gerealiseerd. Hoek- en eengezinswoningen in kleine korte woonblokken, elke met een eigen uitstraling, maar ook een riante vrijstaande villa en twee-onder-een-kapwoningen. Hierdoor ontstaat een zeer divers en groen straatbeeld.

DE KERN
Tussen De Groene Zoom en De Singel ligt de Kern. Ook binnen de kern van de tweede fase worden uiteenlopende woningen gerealiseerd. Woningen met ruime tuinen, waar je op mooie dagen heerlijk kan genieten.

DE SINGEL
Aan De Singel is deze diversiteit ook terug te vinden. Hier worden naast de sociale koopwoningen die in deze brochure besproken worden, ook enkele ‘vrije sector’ twee-onder-één-kapwoningen en een hoekwoning gerealiseerd.

DUURZAAMHEID
De transformatie van het voormalige Den Oudstenterrein naar Hof van Leyland is een duurzame herontwikkeling. Op gebiedsniveau met nieuwe functies en ruimte voor een prettig woonklimaat met openbaar groen, autovrije hofjes, fietsroutes waarbij de auto te gast is en een ecologische groenzone aan de rand van het plangebied. Ook wordt nadrukkelijk gekeken naar een duurzame oplossing voor de opvang en een gelijkmatige afvloeiing van hemelwater. Op woningniveau is Hof van Leyland duurzaam. Alle woningen binnen Hof van Leyland worden gasloos uitgevoerd. De koopwoningen worden met vloerverwarming verwarmd door middel van een luchtwarmtepompinstallatie en een laagtemperatuursafgiftesysteem. Uiteraard kookt u in deze woningen elektrisch. Maar Hof van Leyland gaat nog verder!

De koopwoningen scoren qua energieprestatie 50% beter dan de geldende wetgeving. Dit wordt behaald door de koopwoningen in basis te voorzien van een aantal PV-panelen op het dak, waardoor een deel van de eigen energiebehoefte zelf kan worden opgewekt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. Dit betekent voor de kopers niet alleen een toekomstbestendige woning, maar ook een mogelijk voordeel op de financiering. Duurzaamheid zit wat ons betreft dan ook niet alleen in de technische oplossingen maar vooral ook in het woonplezier. Dit bepaalt immers het karakter en de toekomstbestendigheid van deze nieuwe woonwijk van Woerden!
Lees verder...

Nieuws over Hof van Leyland - Fase II

Inschrijven tot 22 juni a.s. | Hof van Leyland fase 2, Woerden

Heb jij je al ingeschreven voor fase 2 van Hof van Leyland in Woerden? Inschrijven kan nog tot maandag 22 juni a.s. 12.00 uur. Kijk voor uitgebreide informatie over dit nieuwbouwproject de webinar van woensdag 10 juni terug. Je vindt deze op de projectpagina.

Lees verder

Verkoop gestart | Hof van Leyland fase 2, Woerden

De verkoop van de tweede fase van Hof van Leyland in Woerden is gestart. Je kunt je nu inschrijven voor jouw favoriete woning. Dit kan tot maandag 22 juni a.s. 12.00 uur. Wil je meer weten over dit nieuwbouwproject? Volg dan de webinar op woensdag 10 juni a.s.

Lees verder

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Steinhagenseweg
247 m
Bushalte Fagellaan
276 m
Bushalte Aalberselanen
430 m
Bushalte Minkema College
555 m
Bushalte Cattenbroekerdijk
666 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
R. de Jagerschool
188 m
Basisschool De Schakel
538 m
Katholieke Basisschool De Regenboog
583 m
Kind & Co, locatie Lolbroeken
606 m
Boomgaard
646 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Vodafone
1.69 km
Zeeman
1.71 km
Etos/Trekpleister/Douglas
1.72 km
T-Mobile
1.72 km
ABN Amro
1.82 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
1.66 km
Sint Antonius Ziekenhuis
1.87 km
Hofpoort
1.89 km
Service apotheek Rubensstraat
2.05 km
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
6.73 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

De Koning makelaars

Woerden

Vrijblijvend hypotheekgesprek?

Neem voor meer informatie over jouw financiële mogelijkheden contact op met:

Logo

Opmaat Financieel Adviseurs

  • Woerden
Adviesgesprek aanvragen »

Hof van Leyland - Fase II

Is een ontwikkeling van:

De Vries en Verburg