De Groene Zoom, Bouwnummer 124

Koopprijs

€ 795.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

175 m2

Kaveloppervlak

477 m2

Omschrijving

De inschrijving voor dit project is GESLOTEN.
De belangstelling voor dit project is erg groot gebleken. Het is dan ook niet meer mogelijk om je aan te melden voor het project.

Heerlijk wonen op een plek waar de stad naadloos overgaat in de natuur. Bij de keuze voor een nieuwe woning wegen praktische voordelen als voorzieningen en bereikbaarheid vaak zwaar. Waarom kiezen als je het ook kan combineren? Hof van Leyland in Woerden biedt beide. De komende tijd zijn en worden hier diverse woningen gerealiseerd. Vanuit elke woning ervaar je het vele groen in de nieuwe wijk, heb je hier uiteenlopende voorzieningen bij de hand en Hof van Leyland is uitstekend bereikbaar. Kortom, een plek om samen naar uit te kijken en heerlijk te kunnen wonen in een rustige omgeving waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Ben je er klaar voor om de nieuwe woningen van Hof van Leyland te ontdekken?

CENTRAAL GELEGEN
Eigenlijk heb je in Woerden alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Maar wellicht heb je soms even behoefte aan iets anders. Dat is door de ligging van Woerden helemaal geen probleem. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar de A12. Binnen een mum van tijd sta je zo in hartje Utrecht en zelfs anders steden als Gouda, Leiden en zelfs Rotterdam zijn uitstekend en snel te bereiken. Aan jou de keuze! En dan is het wel zo fijn om te weten dat je altijd weer gezellig thuiskomt in je prachtige nieuwe woning op een heerlijke plek in Woerden.

Hof van Leyland is bereikbaar vanaf de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan en bestaat uit twee verschillende deelgebieden, te weten De Groene Zoom en De Singel. Tussen deze twee deelgebieden is een gezellige ‘Kern’ gecreëerd.

DE GROENE ZOOM
De Groene Zoom is de overgang tussen Hof van Leyland en de bedrijven aan de Steinhagenseweg. Een brede, groene ecologische strook geeft de bewoners hier het idee dat ze in de natuur wonen. Aan deze Groene Zoom worden vele verschillende woningtypen gerealiseerd. Hoek- en eengezinswoningen in kleine korte woonblokken, elke met een eigen uitstraling, maar ook een riante vrijstaande villa en twee-onder-een-kapwoningen. Hierdoor ontstaat een zeer divers en groen straatbeeld.

TYPE 7 Vrijstaand
Bnr. 124
- Woonoppervlak ca. 175 m²
- Royale woonkamer en keuken samen ca. 67 m²
- Woonkamer is tuin georiënteerd en voorzien van een erker en openslaande deuren naar de tuin
- De (woon)keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een royale erker
- 3 Slaapkamers, badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping
- Royale 4e slaapkamer met dakkapel en ruime techniekruimte
- 2 Parkeerplaatsen op eigen terrein.

DUURZAAMHEID
De transformatie van het voormalige Den Oudstenterrein naar Hof van Leyland is een duurzame herontwikkeling. Op
gebiedsniveau met nieuwe functies en ruimte voor een prettig woonklimaat met openbaar groen, autovrije hofjes, fietsroutes waarbij de auto te gast is en een ecologische groenzone aan de rand van het plangebied. Ook wordt nadrukkelijk gekeken naar een duurzame oplossing voor de opvang en een gelijkmatige afvloeiing van hemelwater. Op woningniveau is Hof van Leyland duurzaam. Alle woningen binnen Hof van Leyland worden gasloos uitgevoerd. De koopwoningen worden met vloerverwarming verwarmd door middel van een luchtwarmtepompinstallatie en een laagtemperatuursafgiftesysteem. Uiteraard kookt u in deze woningen elektrisch. Maar Hof van Leyland gaat nog verder!

De koopwoningen scoren qua energieprestatie 50% beter dan de geldende wetgeving. Dit wordt behaald door de koopwoningen in basis te voorzien van een aantal PV-panelen op het dak, waardoor een deel van de eigen energiebehoefte zelf kan worden opgewekt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. Dit betekent voor de kopers niet alleen een toekomstbestendige woning, maar ook een mogelijk voordeel op de financiering. Duurzaamheid zit wat ons betreft dan ook niet alleen in de technische oplossingen maar vooral ook in het woonplezier. Dit bepaalt immers het karakter en de toekomstbestendigheid van deze nieuwe woonwijk van Woerden!

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 795.000 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Herenhuis
Woningsoort
Vrijstaand huis
Kwaliteit woning
Luxe
Bouwjaar
2021
Type dak
Tentdak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
175 m2
Perceeloppervlakte
477 m2
Inhoud
540 m3

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
5 kamers (4 bedrooms)
Overige voorzieningen
Mechanische ventilatie en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd en HR-glas
Verwarming
Vloerverwarming en Warmtepomp

Buitenruimte

Locatie
Aan rustige weg en In woonwijk

Parkeren

Parkeren
Op eigen terrein met 1 spots

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

De Koning makelaars

Woerden

Hof van Leyland - Fase II

Is een ontwikkeling van:

De Vries en Verburg