Hypotheek advies voor Hof van Leyland - Fase II - Woerden

Vrijblijvend hypotheekgesprek?

Voor dit project werken wij samen met de hypotheekadviseur Opmaat Financieel Adviseurs. Orientieer je vrijblijvend op de mogelijkheden van een hypotheek voor een aanschaf van een woning in het project Hof van Leyland - Fase II

Hypotheekgesprek aanvragen

Vul je gegevens in en een van onze medewerkers zal contact met je opnemen

Jouw gegevens

* Verplichte velden

Client logo

Vrijblijvend hypotheekgesprek

Hoeveel kan ik lenen, en wat kost dit per maand?

Welke hypotheek het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wat gebeurt er als u een nieuw huis koopt, terwijl u uw huidige woning nog niet heeft verkocht? Wat zijn de mogelijkheden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zelfstandige bent? En hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek?
Vast staat dat de hypotheek met de laagste rente niet altijd de verstandigste keuze is; ook de voorwaarden waaronder u een hypotheek afsluit zijn uiterst belangrijk. Wij vinden voor u de meest gunstige hypotheek voor de lange termijn. Om de geschikte hypotheek voor u te selecteren, verdiepen we ons in uw persoonlijke situatie en levensstijl zodat we de verschillende de mogelijkheden helder voor u in kaart kunnen brengen. Bovendien maken we een risicoanalyse waarbij we rekening houden met de wijzigingen in uw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en pensioneren. Zo weet u zeker dat u een hypotheek afsluit die u zich kunt veroorloven.

Opmaat Financieel Adviseurs, Haven 7, 3441 AS Woerden