Koopprijs

Van € 425.000 - € 580.000

Aantal woningen

9

Woonoppervlakte

127 m2 tot 147 m2
House models
Eengezinswoning, Herenhuis
Perceeloppervlakte
173 m2 tot 265 m2
Woonkamer oppervlakte
32 m2
Inhoud
390 m3 tot 455 m3

Omschrijving

De inschrijving voor dit project is GESLOTEN.
De belangstelling voor dit project is erg groot gebleken. Het is dan ook niet meer mogelijk om je aan te melden voor het project.

Heerlijk wonen op een plek waar de stad naadloos overgaat in de natuur. Bij de keuze voor een nieuwe woning wegen praktische voordelen als voorzieningen en bereikbaarheid vaak zwaar. Waarom kiezen als je het ook kan combineren? Hof van Leyland in Woerden biedt beide. De komende tijd zijn en worden hier diverse woningen gerealiseerd. Vanuit elke woning ervaar je het vele groen in de nieuwe wijk, heb je hier uiteenlopende voorzieningen bij de hand en Hof van Leyland is uitstekend bereikbaar. Kortom, een plek om samen naar uit te kijken en heerlijk te kunnen wonen in een rustige omgeving waar kinderen volop ruimte hebben om te spelen. Ben je er klaar voor om de nieuwe woningen van Hof van Leyland te ontdekken?

CENTRAAL GELEGEN
Eigenlijk heb je in Woerden alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen. Maar wellicht heb je soms even behoefte aan iets anders. Dat is door de ligging van Woerden helemaal geen probleem. Via de Utrechtsestraatweg en de Steinhagenseweg is er een goede aansluiting richting de doorgaande wegen die je leiden naar de A12. Binnen een mum van tijd sta je zo in hartje Utrecht en zelfs anders steden als Gouda, Leiden en zelfs Rotterdam zijn uitstekend en snel te bereiken. Aan jou de keuze! En dan is het wel zo fijn om te weten dat je altijd weer gezellig thuiskomt in je prachtige nieuwe woning op een heerlijke plek in Woerden.

Hof van Leyland is bereikbaar vanaf de Utrechtsestraatweg en de Fagellaan en bestaat uit twee verschillende deelgebieden, te weten De Groene Zoom en De Singel. Tussen deze twee deelgebieden is een gezellige ‘Kern’ gecreëerd.

DE SINGEL
Aan De Singel is deze diversiteit ook terug te vinden. Hier worden naast de sociale koopwoningen die in deze brochure besproken worden, ook enkele ‘vrije sector’ twee-onder-één-kapwoningen en een hoekwoning gerealiseerd.

TYPE * Twee-onder-een-kap woning
Bnr. 154 t/m 161
- Woonoppervlak ca. 147 m²
- Royale woonkamer door erker in de voorgevel
- Woonkamer en keuken samen ca. 54 m²
- De (woon) keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning
- Openslaande deuren naar de tuin
- 3 Slaapkamers, badkamer en separaat toilet op de verdieping
- 1 Kamer met dakraam op de 2e verdieping en aparte techniekruimte
- 1 Parkeerplaats op eigen terrein
- De aangebouwde garages zijn geschakeld (muv bnr 154 en 161)
- De bouwnummers 154 en 161 hebben naast de garage nog een zijtuin

TYPE * Hoekwoning Bnr. 153
- Woonoppervlak ca. 127 m²
- De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning.
- Woonkamer en keuken samen ca. 44 m²
- De woonkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een grote raampartij in de zijgevel en openslaande deuren naar de tuin
- 3 Slaapkamers en badkamer met douche wastafel en toilet
- 1 grote open ruimte van ca 23 m², slaapkamer(s) mogelijk en een aparte techniekruimte


DUURZAAMHEID
De transformatie van het voormalige Den Oudstenterrein naar Hof van Leyland is een duurzame herontwikkeling. Op
gebiedsniveau met nieuwe functies en ruimte voor een prettig woonklimaat met openbaar groen, autovrije hofjes, fietsroutes waarbij de auto te gast is en een ecologische groenzone aan de rand van het plangebied. Ook wordt nadrukkelijk gekeken naar een duurzame oplossing voor de opvang en een gelijkmatige afvloeiing van hemelwater. Op woningniveau is Hof van Leyland duurzaam. Alle woningen binnen Hof van Leyland worden gasloos uitgevoerd. De koopwoningen worden met vloerverwarming verwarmd door middel van een luchtwarmtepompinstallatie en een laagtemperatuursafgiftesysteem. Uiteraard kookt u in deze woningen elektrisch. Maar Hof van Leyland gaat nog verder!

De koopwoningen scoren qua energieprestatie 50% beter dan de geldende wetgeving. Dit wordt behaald door de koopwoningen in basis te voorzien van een aantal PV-panelen op het dak, waardoor een deel van de eigen energiebehoefte zelf kan worden opgewekt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van duurzame en onderhoudsarme materialen. Dit betekent voor de kopers niet alleen een toekomstbestendige woning, maar ook een mogelijk voordeel op de financiering. Duurzaamheid zit wat ons betreft dan ook niet alleen in de technische oplossingen maar vooral ook in het woonplezier. Dit bepaalt immers het karakter en de toekomstbestendigheid van deze nieuwe woonwijk van Woerden!

Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Singel in het project Hof van Leyland - Fase II