13 november start verkoop | Voor de brug, Driebruggen

05 november 2018

Nieuwbouwwijk Voor de brug wordt een wijk met allure, omringd door groen en water. De start verkoop vindt plaats op 13 november van 19:00 tot 20:30 uur in dorpshuis Custwijc, Laageind 1 in Driebruggen. Kom langs en wie weet woon jij straks in één van de 80 woningen die in deze wijk gerealiseerd worden. 

Voor de brug wordt een nieuwe, kindvriendelijke woonwijk aan de zuidoostzijde van Driebruggen. Binnen het plan is ruimte voor een kerk, een pastorie en circa 80 woningen in een rijke variatie aan woningtypes in verschillende prijsklassen. Kortom, voor ieder wat wils.

Vanuit Driebruggen ben je binnen 5 minuten op de A12, vanwaar de grote steden als Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam snel en makkelijk aan te rijden zijn. Ook liggen kleinere steden als Woerden en Gouda op een steenworp afstand. 

Op dinsdag 13 november 2018 vindt de start verkoop plaats van 19:00 tot 20:30 uur in dorpshuis Custwijc aan de Laageind 1 in Driebruggen. Uiteraard is iedereen van harte welkom! Tijdens deze inloopavond zullen de definitieve ontwerpen getoond worden en ontvang je de brochure en de definitieve prijslijst. Zien we je dan?