2 luxe appartementen in het centrum van Nieuwkoop | Copekwartier

18 september 2019

In het centrum van Nieuwkoop, aan de rand van het gezellige Reghthuysplein, worden 2 luxe appartementen met ruime patio’s gerealiseerd. Vanuit hier kijk je uit over de Dorpsstraat, de toren en het Nieuwkoopse Plassengebied.

De appartementen zijn ontwikkeld volgens de modernste eisen en hebben een hoge energiekwaliteit. Daarnaast zijn ze levensloopbestendig en bieden ze veel luxe en comfort. Met een diepte van 30 meter, een woonkamer van maar liefst 50 m²(!), 2 of 3 slaapkamers en een keuken en eetkamer van ruim 40 of 55 m² beschik je letterlijk over ‘een zee aan ruimte’. Bovendien zorgt de aangrenzende patio (24 of 13 m²) voor een prachtige lichtinval in de keuken.

Nieuwkoop is een bijzonder dorp. Niet alleen vanwege de unieke ligging in de Randstad, maar ook door de combinatie van prachtige natuur met een rijk cultureel leven. Van oudsher inspireerde het dorp al schilders van de Haagse School. De historie van Nieuwkoop is nog altijd voelbaar, de toren en het Reghthuys dateren uit de 17e eeuw. Rondom dit gezellige plein zijn verschillende horecazaken en winkels gevestigd. Ook de gemoedelijke zaterdagmarkt vindt hier plaats.

De bouw van Copekwartier is gestart. Naar verwachting worden de appartementen opgeleverd in het eerste kwartaal van 2020. Wil jij luxe wonen in het centrum van Nieuwkoop? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.