3 redenen om te kiezen voor een appartement in Schoolstraat 26

15 april 2021

De verkoop van de appartementen van het nieuwbouwproject Schoolstraat 26 in Bergambacht verloopt vlot. En dat is niet voor niets, want dit nieuwbouwproject heeft veel te bieden. We geven je 3 redenen waarom dit dé ideale plek is om te wonen!

1. De woonoppervlaktes van de appartementen in Schoolstraat 26 variëren van 80 tot 87 m². Je woont dus in een ruim appartement met onder andere twee slaapkamers, een terras of balkon én een luxe keuken en badkamer. De keuken en badkamer kun je zelfs nog naar eigen wens inrichten.

2. Je beschikt hier over een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Je hoeft dus nooit te zoeken naar een plekje om je auto te parkeren. Enkele appartementen beschikken zelfs over twee eigen parkeerplekken. De makelaar kan je vertellen welke dit zijn.

3. Vanuit Schoolstraat 26 kun je alle kanten op. Je woont er centraal in het Groene Hart en op loopafstand van de gezellige winkelstraat van Bergambacht. Hier vind je diverse voorzieningen, zoals supermarkten, winkels en eetgelegenheden.

Meer informatie?
Er zijn momenteel nog een aantal appartementen beschikbaar in Schoolstraat 26. Krijg jij al woonkriebels? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Schoolstraat 26?

Bekijk ook het project Schoolstraat 26

In verkoop
custom media
Meer informatie

Schoolstraat 26

Bergambacht

Prijsindicatie vanaf € 336.400 tot € 375.200