4 redenen waarom jij wilt wonen in één van de laatste penthouses in WITT

22 april 2021

Opgelet! In het nieuwbouwproject WITT in Woerden zijn nog 2 riante penthouses te koop (bouwnummer 107 en 109). En wat voor penthouses! We geven je 4 redenen waarom dit dé plek is waar jij wilt wonen.

1. De penthouses in WITT hebben een woonoppervlakte van maar liefst 123 m². Je hebt hier dus alle ruimte om fijn te wonen met onder andere 3 slaapkamers, mooi sanitair en tegelwerk en een overdekt terras.

2. De appartementen liggen op de 6e en 7e verdieping van het gebouw en hebben daardoor een fantastisch uitzicht richting Harmelen en Utrecht. En het mooie is dat je er elke dag weer van kunt genieten.

3. Doordat je beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, hoef je hier nooit naar een parkeerplek te zoeken. Bouwnummer 109 heeft er zelfs 2!

4. Vanuit WITT kun je alle kanten op. Je woont er centraal, op loopafstand van het centrum en het bus- en treinstation. In het gezellige centrum van Woerden kun je volop winkelen en vind je een breed aanbod aan restaurants en terrasjes. Kortom; genoeg te beleven!

Interesse?
Zie jij jezelf al wonen in één van deze laatste penthouses in WITT? Maak dan gauw een afspraak met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Witt - Woerden - appartementen?

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen

In verkoop
custom media

Bekijk ook het project Witt - Woerden - appartementen »