Binnenkort in verkoop: Nieuwe Rede fase 2, Leimuiden

30 april 2021

Na de succesvolle verkoop van Nieuwe Rede fase 1 volgt binnenkort de verkoop van fase 2. Op deze unieke plek in Leimuiden woon je in een groene en waterrijke omgeving, dicht bij Leiden en Amsterdam. Naar verwachting gaat de verkoop rond de zomer van start.

Het nieuwbouwproject Nieuwe Rede omvat in totaal 80 riante koopwoningen met een mooie variatie aan woningtypes. Vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen; in Nieuwe Rede vind je het allemaal. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. Bijna iedere woning in het project heeft een eigen aanlegplaats, waardoor je vanaf jouw huis zo met de boot op de Westeinderplassen of het Braassemermeer bent. Bij dit bericht zie je alvast een prachtige sfeerimpressie van fase 2. Hier zie je Nieuwe Rede vanaf de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en zijn al een aantal van de woningtypes van fase 2 te zien.

Op de hoogte blijven?
Spreekt wonen in Nieuwe Rede jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop van fase 2? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Wil je graag meer weten? De verkopend makelaar beantwoordt jouw vragen graag.

Bouw Nieuwe Reede fase 1 gestart
Inmiddels is de bouw van de 13 polderwoningen van Nieuwe Rede fase 1 gestart. De wethouder heeft in het bijzijn van de aannemer en projectontwikkelaar de symbolische eerste paal geslagen. Naar verwachting zullen de eerste woningen begin 2022 worden opgeleverd.

Bekijk ook het project Nieuwe Rede

Binnenkort in verkoop
custom media