Bouw Schoolstraat 26 gaat starten

30 augustus 2021

De bouw van het nieuwbouwproject Schoolstraat 26 is in aantocht. Begin oktober start de bouw van dit schitterende appartementencomplex in Bergambacht. Wil jij hier ook graag wonen? Dat kan! Er zijn nog 2 ruime appartementen beschikbaar.

De nog beschikbare bouwnummers betreffen Schoolstraat 26-N en Schoolstraat 26-M. Deze ruime 3-kamerappartementen (woonoppervlakte van 86 m²) bevinden zich op de begane grond en worden zeer compleet opgeleverd. Zo zijn ze standaard voorzien van een keuken en badkamer, welke beiden nog naar wens in te richten zijn. Ook hebben de appartementen nog een separaat toilet en zijn ze voorzien van comfortabele vloerverwarming. Daarnaast ontbreekt ook een fijne buitenruimte in de vorm van een tuin/terras niet. De koopsom voor deze appartementen bedraagt € 351.440 v.o.n. inclusief parkeerplaats.
 
Interesse?
Spreekt wonen in Schoolstraat 26 nabij de gezellige winkelstraat van Bergambacht jou aan? Schrijf je dan via de projectpagina van Schoolstraat 26 in voor één van de laatste 2 appartementen. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Schoolstraat 26?

Bekijk ook het project Schoolstraat 26

In verkoop
custom media
Meer informatie

Schoolstraat 26

Bergambacht

80m - 87m woonoppervlakte
Prijsindicatie vanaf € 336.400 tot € 375.200