De Schoolmeester: laatste appartement, laatste kans

18 mei 2021

Wil jij wonen in een ruim appartement midden in het centrum van Gouda? Dan is het laatste loft appartement van nieuwbouwproject De Schoolmeester wat voor jou! Extra voordeel: het appartement wordt al in juni opgeleverd. Je kunt hier dus al op korte termijn wonen.

Het nog beschikbare loft appartement (bouwnummer 1) bevindt zich op de begane grond en is met een woonoppervlakte van 98 m² heerlijk ruim. Het appartement wordt gemaakt in exact één klaslokaal van de oude Klaas de Vriesschool. Karakteristieke elementen zoals de hoge vensters, een houten scheidingswand tussen de lokalen en het bijzonder hoge plafond zijn echte smaakmakers. Dankzij deze hoge ruimte is het mogelijk het loft appartement te voorzien van een entresol (vide). Via deze entresol kom je in het slaapvertrek, met aangrenzend de badkamer en garderobekamer. De entresol biedt uitzicht op het woongedeelte, de keuken en eethoek bevinden zich onder de entresol. De koopsom voor dit loft appartement bedraagt € € 395.000 v.o.n.

Interesse?
Wil jij wonen in dit laatste beschikbare loft appartement van De Schoolmeester, waar je al deze zomer kunt wonen? Of wil je het appartement graag met eigen ogen bekijken d.m.v een bezichtiging op de bouwplaats? Neem dan contact op met de makelaar. Deze helpt je graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Schoolmeester?

Bekijk ook het project De Schoolmeester

In verkoop
custom media