Drie redenen om te kiezen voor een appartement in de Havensuites

11 september 2021

Aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn komen de appartementen van de Havensuites. Je kunt je momenteel nog aanmelden als belangstellende voor dit project. Wij geven je drie redenen waarom dit dé plek is waar jij wilt wonen!

Aan ruimte geen gebrek
In de Havensuites heb je aan ruimte geen gebrek. De ruime appartementen variëren qua woonoppervlakte van circa 78 tot 141 m². De penthouses zijn met ruim 180 m² nog groter. Welke je ook kiest, ze bieden je stuk voor stuk veel ruimte om prettig te wonen.

Centrale en natuurrijke locatie
Het project de Havensuites is gelegen op een prachtige plek aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Je vindt er een groot aanbod aan winkels, horeca en sportgelegenheden. Daarnaast ben je zó in Leiden, Zoetermeer, Gouda en Woerden. Je woont er dus zeer centraal! Ook is er in de omgeving veel natuur te vinden. Er zijn verschillende mooie natuurgebieden waar je kunt genieten van rust en groen.

Jouw woning compleet
Alle appartementen van de Havensuites worden geleverd inclusief stelpost voor jouw droomkeuken en badkamer én inclusief een parkeerplaats in de privé parkeergarage. Voor jouw bezoekers is er een algemeen parkeerdek voorzien. Zo ben je dus verzekerd van een topwoning in de Havensuites!

Interesse?
Zie jij jezelf hier al wonen? Neem dan contact op met de makelaar om je aan te melden als belangstellende!