Eerste 4 woningen Weypoortsche Reede opgeleverd

02 juli 2021

Op 17 juni zijn onder grote belangstelling de eerste 4 woningen van Weypoortsche Reede opgeleverd. Alle kopers van de in totaal 14 kavels waren bij dit feestelijke moment aanwezig. Naast de oplevering was het een mooi moment voor de kopers om elkaar te ontmoeten.

Het project Weypoortsche Reede komt in een prachtige groene omgeving in Nieuwerbrug aan den Rijn. De locatie krijgt een parkachtige sfeer met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQ-plaats. De woningen liggen aan een hofje en scheggen (groene doorzichten) richting de Oude Rijn. Deze unieke scheggen bieden de kopers en passanten de meest optimale verkeerssituatie. In plaats van 14 uitritten zijn er slechts 3 uitritten naar de doorgaande weg. Ook zorgen ze voor een perfecte setting voor toekomstige samenkomsten van de bewoners, waardoor er voldoende potentie is voor een mooie community in Weypoortsche Reede.

Start nieuwe bouwfase
Er wordt nu gestart met de voorbereidingen voor de volgende bouwfase. Dit betreft de bouw van de overige 10 vrijstaande villa’s in het nieuwbouwproject. De verwachting is dat deze bouw mogelijk al in het derde kwartaal van 2021 van start gaat.

Verkoop gemist?
Heb jij de verkoop van Weypoortsche Reede gemist? Bekijk dan het actuele woningaanbod in regio het Groene Hart. Wellicht vind jij in één van deze projecten wel jouw droomwoning.

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Weypoortsche Reede

Nieuwerbrug aan den Rijn

1 plot available
261m - 947m kaveloppervlak
Prijs nog niet bekend