Aarkadekwartier, Alphen a/d Rijn | Fase 1 en 2 verkocht, fase 3 in voorbereiding!

24 mei 2019

In het nieuwbouwproject Aarkadekwartier in Alphen aan den Rijn zijn de 43 woningen uit fase 1 en 2 allemaal verkocht. De bouw is inmiddels in volle gang. Op dit moment worden de wanden en verdiepingsvloeren van de eerste woningen gestort.

Ben jij ook op zoek naar een fraai herenhuis of appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn, dan ben je nog niet te laat. Aarkadekwartier fase 3 is volop in ontwikkeling. De verkoop start naar verwachting begin 2020. Deze fase kenmerkt zich wederom door de ruime en stijlvolle woningen in diverse woningtypen en woonsferen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft.

Het huidige programma van fase 3 bestaat uit 62 woningen: 28 riante 3 en 4 laagse stadswoningen en herenhuizen en 34 appartementen. Alle woningen beschikken over een eigen privé parkeerplek in de halfverdiepte parkeergarage. De start van fase 3 is mede afhankelijk van de oplevering van de in aanbouw zijnde nieuwe bibliotheek en de hierboven gelegen parkeergarage. Bij een start verkoop begin 2020 verwacht de ontwikkelaar in de tweede helft van 2020 te starten met de bouw van de woningen.

Heb je belangstelling in een woning in het project Aarkadekwartier fase 3? Schrijf je dan via de projectwebsite alvalst in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.