Bentwijck: de verkoop van fase 2A is gestart

26 april 2023

Deze week is de verkoop van fase 2A van het prachtige nieuwbouwproject Bentwijck in Benthuizen gestart, bestaande uit 26 koopwoningen: vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.

Met de komst van de nieuwe wijk Bentwijck is Benthuizen straks 200 nieuwe, energieneutrale woningen rijker. Binnen deze aankomende nieuwbouwwijk, voor jong en oud, woon je in een ruim opgezette wijk, geïnspireerd op oud-Hollandse dorpen. Iedere woning is nét iets anders. Het dorpshart is om de hoek en via verschillende uitvalswegen bevind je je snel in het groen of steden zoals Zoetermeer, Den Haag of Rotterdam.

Start verkoop fase 2A
Zie je jezelf al in Benthuizen wonen? De verkoop van de 26 woningen binnen fase 2A is gestart. Je kunt nu je interesse kenbaar maken op de energieneutrale woningen, allen met het hoogste energielabel (A++++). Meer weten over het aanbod? Je kunt de verkoopbrochure ophalen bij Drieman Garantiemakelaars, Anne Frankkade 25 in Alphen aan den Rijn of kijk op de projectpagina voor meer informatie over het beschikbare aanbod.

De verkoop van fase 2A sluit op maandag 8 mei 13:00 uur. De start van de bouw is gepland voor het voorjaar van 2024, zodat je begin 2025 je nieuwe woning al kunt betrekken.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bentwijck?

Bekijk ook het project Bentwijck

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bentwijck

Benthuizen

10 woningen beschikbaar
121m - 182m woonoppervlakte
€ 480.850 tot € 950.850