Beschikbaar woningaanbod in Nieuwe Rede fase 2a

19 juli 2022

De verkoop van Nieuwe Rede fase 2a in Leimuiden verloopt voorspoedig. Er zijn vele inschrijvingen binnengekomen en al diverse koopcontracten getekend. Daarnaast zijn er ook twee fraaie woningen vrijgekomen. We lichten ze voor je uit.

Vrijstaande woning op kavel 2 (koopsom € 1.295.000,- v.o.n.)
Deze heerlijke, tweelaagse vrijstaande woning van het type Brigantijn heeft een woonoppervlak van maar liefst 180 m². De woning heeft een royale living met woonkeuken en biedt diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden. Zo maak je van jouw woning helemaal jouw thuis. Een levensloopbestendige indeling behoort ook tot de mogelijkheden. De woning ligt op het westelijke eiland en heeft een tuin op het westen, direct gelegen aan het water en met een ligplaats aan de tuin. Van het uitzicht over het water en de weilanden kun je elke dag weer genieten. Tot slot beschik je ook over twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Twee-onder-één-kapwoning op kavel 64 (koopsom € 995.000,- v.o.n.)
Deze twee-onder-één-kapwoning van het type Brigantijn is met een woonoppervlak van 175 m² heerlijk royaal en heeft een ruime living met woonkeuken. Er zijn diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden, waaronder een levensloopbestendig uitvoering met een extra slaap- en badkamer op de begane grond. De woning heeft een fijne tuin op het zonnige zuiden, direct aan de uitgestrekte polder en met een fantastisch vrij uitzicht. Optioneel kun je kiezen voor een ligplaats direct voor de deur. Parkeren kan op de twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Interesse?
Heb jij in één van beschikbare woningen jouw droomwoning gevonden? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van het nieuwbouwproject. Deze maakt bij concrete interesse graag een afspraak met je op de locatie, zodat je hier de sfeer kunt proeven en de unieke woonbeleving kunt ervaren.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwe Rede - Fase 2?

Bekijk ook het project Nieuwe Rede - Fase 2

In verkoop
custom media
Meer informatie

Nieuwe Rede - Fase 2

Leimuiden

24 woningen beschikbaar
Prijs nog niet bekend