Binnenkort in verhuur | The Hill, Zoeterwoude

28 oktober 2019

Binnenkort gaat in Zoeterwoude het nieuwbouwproject The Hill in verhuur, een appartementengebouw met 87 appartementen. The Hill komt aan de rand van de jonge wijk Meerburg, dichtbij mooie polders, uitvalswegen en de gezellige stad Leiden.

De 87 vrije sector huurappartementen zijn er in maar liefst 11 verschillende woningtypen. Daarmee biedt The Hill voor ieder wat wils. De woningen zijn variabel in grootte en huurprijs, zodat starters, alleenstaanden, expats én actieve vijftigplussers er zonder twijfel met heel veel plezier zullen wonen. De appartementen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken en badkamer met sanitair. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen parkeerplek in de parkeergarage.

The Hill is een uitstekende locatie voor de forens, want het appartementengebouw ligt direct aan de A4. Via de snelweg ben je in no-time in Leiden, Den Haag, Amsterdam of Schiphol. Woon-werkverkeer naar Leiden is ook eenvoudig met de fiets of het openbaar vervoer te doen. Zo zit je binnen een kwartiertje op een terras in de Leidse binnenstad!

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom The Hill, zoals de start van de verhuur? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief.