Binnenkort in verkoop: Alexander

05 april 2022

Midden in het Groene Hart, centraal gelegen tussen Gouda en Woerden, komt Alexander. Een nieuwbouwproject met 7 robuuste eengezinswoningen in het dorpshart van Waarder, waar je rustig en landelijk kunt wonen met de dynamiek van steden als Woerden en Gouda in de buurt.

De woningen in Alexander zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Met een fraaie steiger, openslaande tuindeuren, vloerverwarming op alle verdiepingen én de luxe badkamer is het basispakket meer dan compleet te noemen! Kinderen groeien hier op in een groene, overzichtelijke omgeving en hebben nog volop ruimte om te spelen en te ontdekken.

Centrale locatie
Waarder ligt midden in het Groene Hart en direct aan de A12. Hierdoor ben je binnen 10 minuten in het centrum van Woerden en Bodegraven en sta je binnen 20 minuten midden in hartje Gouda, Utrecht of Den Haag. Daarnaast leidt de rondweg bij Waarder je binnen enkele minuten naar het pittoreske Oudewater. Kortom, de dynamiek van de omliggende steden is in Alexander nooit ver weg!

Blijf op de hoogte!
Spreekt wonen in Alexander jou aan en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, zoals de start verkoop. Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar van Alexander.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Alexander?

Bekijk ook het project Alexander

In verkoop
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

6 woningen beschikbaar
129m - 143m woonoppervlakte
€ 490.040 tot € 626.090