Binnenkort in verkoop: Het Fortuyn van Voorschoten - fase 1

20 oktober 2021

Hou jij van een karakteristieke woning met fraaie details en een klassieke kap? Of heb je liever een ruime woning met talloze indelingsmogelijkheden en prachtig uitzicht over het water? In Het Fortuyn van Voorschoten kan het allemaal!

Het Fortuyn van Voorschoten wordt een aantrekkelijke, toekomstbestendige wijk. Vanaf het moment dat je de woonwijk binnenrijdt of loopt, is het genieten geblazen. Fraaie bomen en hagen, kleurrijke bloemen en prachtige planten zorgen er voor een weldaad aan groen. Met deze unieke en open woonomgeving voel je je meteen verbonden. Dat zit ‘m vooral in de manier waarop de omgeving bijdraagt aan jouw gezondheid, veiligheid en welzijn. Zo zorgen de bomen en planten voor schaduw, verkoeling en schone lucht. Ook voorkomen ze, net als de wadi en andere natuurlijke infiltratiesystemen, wateroverlast in de wijk. En wat extra leuk is: in deze rijkheid aan natuur vinden vlinders, bijen en andere nuttige insecten eveneens hun plek!

Blijf op de hoogte van dit project
De voorbereidingen voor Het Fortuyn van Voorschoten zijn in volle gang. Naar verwachting zal de eerste fase, bestaande uit eengezinswoningen in diverse uitvoeringen, eind 2021 in verkoop gaan. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, waaronder de start verkoop datum? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.