Binnenkort in verkoop: Krekenlanden, Nieuwkoop

28 mei 2024

Aan de noordzijde van Nieuwkoop, direct aan het Park Buytewech, verrijst binnenkort Krekenlanden. Dit nieuwbouwproject biedt straks een gevarieerd woningaanbod en komt in een landelijke en waterrijke omgeving. De verkoop gaat binnenkort van start.

In totaal komen er in Krekenlanden 60 woningen, waarvan 39 duurzame koopwoningen. Het koopwoningaanbod bestaat uit 16 rijwoningen (vanaf circa € 439.500,- v.o.n.), 10 twee-onder-één-kapwoningen (vanaf circa € 699.500,- v.o.n.) en 13 vrijstaande woningen (vanaf circa € 899.500,- v.o.n.). Je vindt in Krekenlanden dus altijd wel een woning die bij je past! De woningen worden gerealiseerd op een drietal wooneilanden: Veld, Hof en Park. Deze wooneilanden hebben ieder een eigen karakter en worden omringd door water. Vele kavels liggen dan ook aan het water of kijken weg richting Park Buytewech.

Landelijk wonen in het Groene Hart
Wonen in Nieuwkoop betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving. Je woont er midden in het Groene Hart met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanaf Krekenlanden ben je binnen enkele minuten in het gezellige centrum van Nieuwkoop en ook het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen ligt om de hoek. Daarnaast ben je vanaf hier in no-time in Utrecht, Leiden of Amsterdam. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden binnen handbereik!

Bereid je alvast voor op de start verkoop
Wil jij je alvast voorbereiden op de start verkoop, inschrijving en toewijzing van de woningen in Krekenlanden? Dat kan! Om in aanmerking te komen voor een woning is het namelijk belangrijk dat je ten tijde van de start verkoop en inschrijving van de woningen beschikt over een financiële verklaring, opgesteld door een erkend financieel adviseur. Met een dergelijke verklaring toon je aan dat je de woning(en) waarvoor je in aanmerking wilt komen ook kunt financieren. De verkopend makelaar van Krekenlanden kan je hiermee verder helpen.

Naar verwachting zal de verkoop van Krekenlanden rond de zomer van start gaan. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Krekenlanden?

Bekijk ook het project Krekenlanden

In verkoop
custom media
Meer informatie

Krekenlanden

Nieuwkoop

20 woningen beschikbaar
120m - 160m woonoppervlakte
€ 439.500 tot € 745.000