Binnenkort in verkoop: Sonneburgh, Woubrugge

15 oktober 2021

In Woubrugge wordt het mooie en kleinschalige nieuwbouwproject Sonneburgh gerealiseerd. Het plan bestaat uit in totaal 14 woningen, met 7 woningen op de begane grond en 7 woningen op de verdieping. De verkoop van het project gaat binnenkort van start.

In de woningen op de begane grond is het heerlijk wonen met een compleet woonprogramma op eenzelfde verdieping. Daarnaast heb je de beschikking over een fijne tuin en aansluitend een fietsenberging. De bovenwoningen bestaan uit meerdere woonlagen en bieden je al het comfort wat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Ze hebben een grote woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk terras op het westen. Voor de woningen van Sonneburgh komt een praktische parkeervoorziening en een speeltuintje voor de kinderen.

Veelzijdige omgeving
In het gezellige Woubrugge kun je terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Je vindt er een supermarkt, warme bakker, snackbar, bloemenwinkel, bibliotheek en enkele horecagelegenheden. Ook is er een huisartsenpraktijk, apotheek en tandheelkundig centrum. Kinderen kunnen in het dorp naar de basisschool. Ook op sportief vlak valt er genoeg te beleven. Denk aan voetbal, tennis, basketbal, spinning, ballet en judo. En wat dacht je van de kilometerslange fiets- en wandelroutes in de mooie groene omgeving? Je loopt vanuit je woning namelijk zo de polder in.

Blijf op de hoogte van dit project
Het nieuwbouwproject is momenteel volop in ontwikkeling. Naar verwachting komt er eind 2021/begin 2022 meer informatie beschikbaar en zal het project begin 2022 in verkoop gaan. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in als geïnteresseerde van Sonneburgh.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sonneburgh?

Bekijk ook het project Sonneburgh

Binnenkort in verkoop
custom media