Binnenkort start verkoop nieuwe fase Westvaartpark

01 november 2021

Nu de eerste woningen van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk zijn verkocht, wordt het tijd voor een nieuwe fase. In fase 1a komen er acht riante vlonderwoningen bij. Deze tweekappers hebben een vlonder aan het water met een mooi uitzicht op het polderlandschap.

De acht vlonderwoningen van Westvaartpark fase 1a komen aan de westelijke zijde van de wijk. Ze zijn beschikbaar in 3 varianten: landelijk, romantisch en traditioneel. Stuk voor stuk royale woningen met een woonoppervlakte van maar liefst 160 m². Ze zijn van alle gemakken voorzien met een complete keuken en 2 badkamers. Hiervan bevindt één badkamer zich op de begane grond, waar je tevens ook een slaapkamer vindt. Dit biedt jou de mogelijkheid om geheel op de benedenverdieping te wonen.

Daarnaast zijn er nog diverse individuele opties mogelijk. De makelaar vertelt je hier graag meer over. Extra bijzonder aan deze woningen is de tuin met een vlonder over de gehele breedte. Deze ligt op het westen en geeft je een prachtig uitzicht, terwijl jij hier heerlijk geniet van de middag- en avondzon.

Blijf op de hoogte 
Momenteel worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de start verkoop van de vlonderwoningen van Westvaartpark fase 1a. Deze zal naar verwachting op korte termijn starten. Wil jij de start verkoop niet missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 1

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Westvaartpark Fase 1

Hazerswoude-Rijndijk

118m - 172m woonoppervlakte
Prijsindicatie vanaf € 650.000 tot € 685.000