Blijf op de hoogte! | Weidse Wetering, Hoogmade

03 januari 2020

Weidse Wetering: een nieuwe wijk aan de rand van Hoogmade. Een prachtige plek waar landelijk en centraal wonen samenkomen. Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project? Schrijf je dan in op de website en volg ons op social media.

De locatie van Weidse Wetering is ideaal. De wijk ligt tegen de uitgestrekte polder aan en de jachthaven van Hoogmade is vlakbij. Natuurliefhebbers kunnen dus hun hart ophalen. Tegelijkertijd zijn alle stadse voorzieningen binnen handbereik: het centrum van Leiden ligt op enkele minuten afstand en je bent ook zo in Amsterdam.

Weidse Wetering ligt midden in het Groene Hart. Het project omvat 40 stijlvolle koopwoningen in verschillende prijsklassen en is hierdoor geschikt voor zowel starters als doorstromers. De woningen variëren in woonoppervlak, maar zijn allemaal duurzaam, gasloos en daardoor comfortabel en zeer energiezuinig. Verder creëert het uitzicht op het weidse polderlandschap een gevoel van rust en ruimte.

De verwachting is dat de verkoop van dit mooie project komend voorjaar van start gaat. Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weidse Wetering en wonen in Hoogmade? Schrijf je dan op de website in als geïnteresseerde voor dit project en volg onze Facebookpagina.