Bouw Alexander in Waarder verloopt voorspoedig

27 maart 2023

De bouw van de zeven nieuwbouwwoningen van het project Alexander in Waarder gaat hard. Naar verwachting worden de woningen nog voor de zomervakantie opgeleverd. Wil jij hier komende zomer ook genieten? Het is nog mogelijk! Er zijn nog enkele woningen te koop.

De woningen in Alexander krijgen steeds meer vorm. Inmiddels zijn de mooie glaspuien in de achtergevels aangebracht, die bij alle woningen verschillend zijn. Bouwnummer 7, een fraaie hoekwoning, heeft zelfs twee grote glaspuien. Daarnaast zijn ook de daken op de woningen geplaatst. In de woningen worden verschillende mooie opties verwerkt. Daardoor is iedere woning in Alexander anders en daarmee uniek!

Duurzaam wonen
In Alexander woon je zeer duurzaam in een woning met energielabel A++++. De woningen worden voorzien van een warmtepomp met warmte- en koudeopslag, zonnepanelen en triple beglazing. Dit zorgt er niet alleen voor dat je hier energieneutraal kunt wonen (bij normaal gebruik), maar ook dat je helemaal voorbereid bent op de toekomst!

Interesse in wonen in Alexander?
Heb je interesse in wonen in Alexander en ben je benieuwd naar het beschikbare aanbod en de bijbehorende opties die zijn verwerkt? Neem een kijkje op de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Het is ook mogelijk om onder begeleiding de bouwplaats te bezoeken en zo de sfeer te proeven op de locatie. Maak hiervoor een afspraak met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Alexander?

Bekijk ook het project Alexander

In verkoop
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

4 woningen beschikbaar
129m - 143m woonoppervlakte
€ 494.910 tot € 631.630