Bouw gestart | Stadskade, Gouda

23 januari 2019

Er wordt druk gebouwd aan de woningen in blok A en B van het nieuwbouwproject Aan de nieuwe Stadskade in Gouda. Het besluit om de woningen in blok C, D, en F te bouwen is ook al genomen. Ook jij kunt hier nog een woning bemachtigen. Er zijn er nog enkele beschikbaar. 

Wil je in Gouda wonen, maar toch ook in de polder? Dan biedt het nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade unieke mogelijkheden! De 66 woningen zijn beschikbaar in vier verschillende variaties. Door de variatie in de gevels krijgt ieder huis haar eigen karakter en doet de kade speels, maar rustig aan. De woningen zijn erg ruim opgezet en hebben standaard drie woonlagen. Een vierde woonlaag is optioneel. Verder beschikken de huizen aan de voorzijde over een privétuin en kan er aan de achterzijde van de woning gekozen worden voor een ruim terras over het water. 

Zie jij jezelf hier al vanaf jouw terras het ijs op schaatsen? Het is mogelijk! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar binnen dit nieuwbouwproject. Neem voor de actuele beschikbaarheid contact op met één van de verkopend makelaars.