Bouw Havensuites en Havenkwartier vordert gestaag

29 augustus 2022

In Alphen aan den Rijn vordert de bouw van de Havensuites en het Havenkwartier gestaag. De heipalen zitten al deels in de grond en momenteel wordt de locatie afgegraven voor de parkeergarage. Langzaam maar zeker ontstaan hier twee mooie nieuwe woonlocaties.

De Havensuites en het Havenkwartier zijn onderdeel van Baronie Haven. Het gebouw van de Havensuites krijgt 10 verdiepingen met in totaal 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses. Het Havenkwartier bestaat uit 12 atelierwoningen in twee verschillende varianten. Het gebied rondom de Havensuites en het Havenkwartier ontwikkelt zich ondertussen tot een fijne woon-, werk- en winkellocatie met een moderne recreatiehaven. Inmiddels zijn beide nieuwbouwprojecten volledig verkocht. Wij wensen alle kopers er veel woonplezier!

Verkoop gemist?
Heb jij de verkoop van deze twee nieuwbouwprojecten gemist en wil je op de hoogte blijven van andere nieuwbouwprojecten in het Groene Hart? Schrijf je dan via de homepage van NieuwWonen Groene Hart in voor onze nieuwsbrief of bekijk de actuele nieuwbouwprojecten op onze website.