Bouw start deze zomer | Gouwse Tuinen, Gouda

01 maart 2019

Aankomende zomer start de bouw van het nieuwbouwproject Gouwse Tuinen, onderdeel van Westergouwe-II in Gouda. Wil jij hier ook graag wonen? Pak dan deze kans. Er zijn nog woningen beschikbaar.

Gouwse Tuinen is de naam van 161 woningen die deel uitmaken van Westergouwe II. Deze woningen worden ontwikkeld en gebouwd volgens de laatste inzichten en de modernste technieken. De grootte, ligging en verschijningsvorm verschillen. Op dit moment is fase 1 in verkoop. Deze fase bestaat uit 8 twee-onder-een-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 43 eengezinswoningen. 

Als je kiest voor een woning in Gouwse Tuinen, dan geniet je van de rust in een groene omgeving. Tegelijkertijd bieden de koopwoningen in Gouda een zeer goede bereikbaarheid. De snelweg is erg goed bereikbaar, waardoor het gemiddeld slechts 20 minuten duurt om naar Rotterdam te reizen. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in het centrum van Gouda voor een boodschap of om juist te genieten van de gezelligheid op een van de terrasjes op De Markt.