Bouw Westvaartpark fase 2A gaat starten

07 februari 2023

Goed nieuws voor de kopers van een woning in Westvaartpark fase 2A: de bouw van de woningen kan gaan starten. Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning met bouwgarantie? Dan is Westvaartpark fase 2A in Hazerswoude-Rijndijk dé plek voor jou!

Fase 2A van Westvaartpark biedt ruimte aan in totaal 31 nieuwbouwwoningen in diverse varianten. Er komen ruime rij- en verandawoningen, royale herenhuizen en fraaie tweekappers. Er is in deze fase van dit nieuwbouwproject dus altijd wel een woning die bij jou past. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, met onder andere een complete (leef)keuken en een luxe badkamer met sanitair.

Duurzaam wonen met lage energiekosten
Het grootste deel van de woningen in Westvaartpark wordt uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG), het andere deel als Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG). Met een woning in Westvaartpark woon je dus zeer duurzaam. Daarnaast is je CO2 uitstoot laag en profiteer je ook nog eens van lage energiekosten. Fijn voor het milieu en jouw portemonnee!

Interesse?
Benieuwd naar het actuele woningaanbod in Westvaartpark? Check de beschikbaarheid op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Westvaartpark Fase 2a?

Bekijk ook het project Westvaartpark Fase 2a