Bouw Wonen op het Eiland (Nieuwveen) is gestart!

17 mei 2020

In Nieuwveen wordt het project Wonen op het Eiland gerealiseerd; de bouw is gestart op 8 mei. Er komen 13 woningen (koopsom vanaf € 554.000,- v.o.n.) verdeeld over 2 eilanden. Wil jij ook wonen op een prachtig eiland niet ver van Amsterdam?

Op het Zuidereiland komen 8 riante twee-onder-één-kapwoningen. Met een woonoppervlakte van 150 m² heb je hier alle ruimte om fijn te wonen. Liever nog meer ruimte? Dan is een uitbouw mogelijk aan de achterzijde van het huis. Ook kun je kiezen voor een erker. Doordat deze woningen zijn gelegen aan het water, voelt elke dag hier een beetje als vakantie.

De 5 vrijstaande villa’s zijn gelegen op het Noordereiland en beschikken over alle gemakken die een woningkoper tegenwoordig zoekt. Denk aan veel woonoppervlakte (167 m² tot 170 m²), een grote woonkamer, een royale woonkeuken, een garage die binnendoor bereikbaar is en vloerverwarming. Daarnaast heeft de tuin een perfecte ligging op het zuidwesten, waardoor je hier na een dag werken heerlijk van de zon kunt genieten.

In Nieuwveen woon je in het groen, maar kun je werken in de stad. Amsterdam is binnen 30 minuten bereikbaar en binnen een kwartier sta je zelfs op Schiphol! En alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik; zo ligt de basisschool op slechts 1 minuut lopen.

Neem voor meer informatie over dit unieke project gerust contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wonen op het Eiland?

Bekijk ook het project Wonen op het Eiland

In verkoop
Meer informatie

Wonen op het Eiland

Nieuwveen


€ 554.000 tot € 747.000
150 m2 - 170 m2 woonoppervlakte
7 woningen beschikbaar