Bouw Zonnebeekweide in Woubrugge gestart

26 juli 2022

De bouw van het nieuwbouwproject Zonnebeekweide is van start. Komende tijd wordt er hard gewerkt aan de realisatie van dit kleinschalige nieuwbouwplan aan de A. de Graaflaan in Woubrugge. Ook interesse in dit project? Informeer naar de mogelijkheden!

In Zonnebeekweide komen in totaal 14 woningen, waarvan zeven woningen op de begane grond en zeven woningen op de eerste verdieping. Bij de woningen op de begane grond bevindt het gehele woonprogramma zich beneden. Ook hebben ze een fijne tuin met aansluitend een fietsenstalling. De bovenwoningen hebben twee woonlagen met maar liefst drie slaapkamers. Ook hebben ze een eigen terras op het westen. Alle woningen in Zonnebeekweide bieden je uiteraard al het comfort dat je van een nieuwbouwwoning mag verwachten. Parkeren kan aan de voorzijde van de woningen waar een parkeerplaats wordt gerealiseerd en tevens een speeltuin voor de kinderen.

Ook wonen in Zonnebeekweide?
Heb jij ook interesse in een woning in Zonnebeekweide, waar je naar verwachting al volgend jaar kunt wonen. Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen Zonnebeekweide.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Zonnebeekweide?

Bekijk ook het project Zonnebeekweide

In verkoop
custom media
Meer informatie

Zonnebeekweide

Woubrugge

7 woningen beschikbaar
83m - 105m woonoppervlakte
€ 440.510 tot € 475.000