Copekwartier: luxe wonen in het centrum van Nieuwkoop

08 oktober 2019

In het centrum van Nieuwkoop wordt Copekwartier gerealiseerd: 2 luxe appartementen met een zee aan ruimte. Het project is gelegen aan de Dorpsstraat, aan de rand van het gezellige Reghthuysplein. We lichten één van de appartementen voor je uit.

Bouwnummer 2 bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 185 m². Het appartement is 30 meter diep en bestaat uit een woonkamer van 50 m² aan de voorzijde en slaapkamers met de luxe van 2 badkamers en inloopkast aan de achterzijde. De keuken en eetkamer zijn centraal gelegen in de woning en zijn heerlijk licht door de aangrenzende patio. Tenslotte noemen we nog de bijkeuken, de study en (fietsen)berging op de begane grond.

Via de entree aan de Dorpsstraat brengt de ruime lift en het trappenhuis je naar de voordeur van het appartement. De auto parkeer je op loopafstand, op je eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van Nieuwe Cope. Het appartement is onder architectuur gebouwd, voldoet aan alle moderne eisen en is levensloopbestendig. De koopsom van dit appartement bedraagt € 659.000,- v.o.n.

Is dit appartement iets voor jou? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. De bouw van Copekwartier is in volle gang en de verwachting is dat de appartementen al in het 1e kwartaal van 2020 worden opgeleverd.