De Houttuin fase 2 binnenkort in verkoop

23 april 2021

Na de succesvolle verkoop van de appartementen van De Houttuin fase 1 in Woerden, volgt binnenkort ook de verkoop van fase 2. Deze fase bevat net als de eerste fase 42 koopappartementen. Naar verwachting gaat de verkoop medio mei van start.

De Houttuin fase 2 komt op de hoek van de Zaagmolenlaan met de Polanerbaan (tegenover de ingang van het Anthonius ziekenhuis). Het appartementencomplex is onderdeel van zes appartementengebouwen met in totaal 265 koop- en huurwoningen en is identiek aan blok C (fase 1). Er komen mooie 2- en 3-kamerappartementen met diverse opties en indelingsmogelijkheden. Dus of je nu op zoek bent naar je eerste koopwoning of de volgende stap, bij De Houttuin kun je altijd slagen!

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van de start verkoop van De Houttuin fase 2? Schrijf je dan via de homepage van NieuwWonen Groene Hart in voor onze nieuwsbrief als je deze nog niet ontvangt. Op de projectwebsite van De Houttuin vind je alle informatie die op dit moment beschikbaar is, zoals plattegronden van de verschillende woningtypes. Deze website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie. Neem bij eventuele vragen contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project De Houttuin

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

De Houttuin

Woerden

Prijsindicatie vanaf € 347.500