De laatste drie woningen beschikbaar | Voor de Brug, Driebruggen

26 juli 2019

Wil jij graag wonen in een wijk met allure en genieten van een prachtig weids uitzicht over de polder? Dan is de nieuwbouwwijk Voor de Brug in Driebruggen iets voor jou. Op dit moment staan de laatste twee vrijstaande woningen en één eengezinswoning nog in de verkoop. 

Er staan twee vrijstaande huizen te koop van het woningtype Zwanenbloem. De vrijstaande woningen met fraaie topgevels vormen samen de chique entree van Voor de Brug. Beide woningen hebben een mooie grote tuin gesitueerd op het zuiden, waar je op ieder moment van de dag geniet van de zon.

Verder betreft het de allerlaatste eengezinswoning van het woningtype Boterbloem. Dit is een ideale woning voor starters en jonge gezinnen. De woning is ruim met drie slaapkamers op de eerste verdieping en daarnaast ook ruimte voor nog één slaapkamer op de tweede verdieping. De tuin is gunstig gelegen op het zuidwesten en beschikt over een praktische berging.

Is dit waar jij naar op zoek bent en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.