De Meesters van Noorden | Vrijstaand wonen in het Groene Hart

06 november 2019

Aan de Voorweg in Noorden is gestart met de ontwikkeling van 10 kavels met 10 mooie vrijstaande woningen. Hier woon je aan een plas, met een fijne tuin waar je volop kunt genieten van de natuur en de omgeving.

De ontwerpen voor de woningen, gemaakt door architectenbureau Ben Kraan, zijn prachtig geworden. Comfortabele woningen met 4 of 5 (slaap)kamers en 1 of 2 badkamers. De woningen kennen vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een generatiewoning, met ook een compleet woonprogramma op de begane grond. Of een atelier of praktijkruimte met een zelfstandige entree. Het kan allemaal!

Naast de ontwerpen zijn ook de plattegronden uitgewerkt. Het ontwerp is vrijblijvend. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om, binnen de kaders van de bestemming, de woning te laten aanpassen. Een compleet nieuw ontwerp van jouw woning op één van de kavels behoort tot de mogelijkheden. De kaders van het bestemmingsplan staan in het kavelpaspoort. Deze is terug te vinden op de projectwebsite. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de technische uitvoering. Ook hierin krijg je een paar keuzes omtrent de inrichting van jouw erf en terras/tuin.

Er wordt gestart met de verkoop van kavel 1 en 2. Wil jij eigenaar worden van één van deze kavels? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij kunnen je alles vertellen over de kavels, het proces en hoe jij de koper wordt van zo’n mooie kavel.

Bekijk ook het project De Meesters van Noorden